Strojna oprema
08.02.2021 07:44
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova serija mobilnih tiskalnikov Zebra ZQ200

Serija mobilnih tiskalnikov ZQ200 je cenovno dostopna rešitev za tisk na več vrst medijev – račune in nalepke. Njena modela mobilnih tiskalnikov, ZQ210 in ZQ220, ponujata idealno razmerje med stroški na eni ter kakovostjo, vsestranskostjo in trajnostjo na drugi strani. Oba namreč omogočata tudi tisk na različne širine medijev in s tem pokrivata tako trenutne poslovne potrebe po tisku kot tudi tiste, ki se bodo še pokazale.
Nova serija mobilnih tiskalnikov Zebra ZQ200
Nova serija mobilnih tiskalnikov Zebra ZQ200

Tiskalnika Zebra ZQ210 in ZQ220, manjša in večja različica

Tiskalnik Zebra ZQ210 je ožja različica tiskalnika, ki tiska račune in nalepke do širine 58 mm v termalnem načinu tiska. S tiskalnikom ZQ220 boste lahko tiskali na račune in nalepke do 80 cm. Medijski separator vam omogoča tisk tudi na druge širine medija: 76 mm, 58 mm, 50 mm z ZQ210 ter 50 mm, 40 mm in 30 mm z ZQ220. Obe različici sta lahki in nosljivi, saj ZQ210 tehta 235 gramov, ZQ220 pa malenkost več, 420 gramov.

Enostavno polnjenje, zanesljiva komunikacija z napravami ter vzdržljiva baterija

Serija ZQ200 omogoča enostavno polnjenje v vozilu z USB-kablom, ki ga ponavadi uporabljate za polnjenje svoje mobilne naprave. Vgrajeno ima tudi NFC-povezavo za enostavno spajanje z Androidovimi napravami, pa naj bodo to Zebra ali kakšne druge Androidove naprave. Za hitro in enostavno komunikacijo ima serija ZQ200 vgrajeno še povezavo Bluetooth 4.1. in BLE (Low Energy), s katero boste prihranili baterijo gostiteljeve naprave.


Serija tiskalnikov, ki je bila ustvarjena zato, da zdrži delovne pogoje

Serija ZQ200 je bila oblikovana z mislijo na to, da so tiskalniki dovolj lahki in nosljivi, da se da z njimi enostavno premikati po majhnih prostorih, ne da bi se pri tem zadeli ob kakšno steno. A ZQ210 in ZQ220 lahko delujeta tudi v bolj zahtevnih pogojih in zdržita dežne kapljice, sneg, prah ter padce na beton. Zaradi intuitivnega zaslona OLED in baterije, ki jo je mogoče v trenutku zamenjati, je serija ZQ200 odlična izbira za podjetja, ki si želijo enostavno in ekonomično rešitev za tisk nalepk in računov.


Za več informacij se obrnite na strokovnjake za črtne kode v podjetju Info-kod d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku