Računalništvo, telefonija
30.10.2019 14:09
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova linija pametnih ur Moto 360 je tu

Nova linija pametnih ur Moto 360 je tu
Nova linija pametnih ur Moto 360 je tu

Razkrili so tretjo generacijo pametnih ur Moto 360, štiri leta po predstavitvi druge generacije in pet let po izvirniku, le da novost zdaj prihaja iz podjetja eBuyNow in ne iz Motorole.

Naprava tretje generacije deluje na Googlovi platformi Wear OS, poganja pa jo platforma Qualcomm Snapdragon Wear 3100 – podobno kot številne najnovejše Fossilove pametne ure. Tako kot v izdelkih Michaela Korsa imajo omenjene na voljo 1 GB sistemskega pomnilnika in 8 GB prostora za shranjevanje.

Okrogel zaslon AMOLED je za razliko od originalne pametne ure Moto 360, ki ima popolnoma raven zaslon, nameščen na vrhunsko trdno ohišje, njen zaslon pa se nikoli ne izključi (Always On). Na voljo bodo tri možnosti, barva rožnatega zlata, jeklena siva in fantomska črna z usnjenimi in silikonskimi paščki.

Kot pri vseh pametnih urah bomo lahko pri Moto 360 uporabljali Googlovo storitev Fit z beleženjem fizične aktivnosti, prav tako pa bomo lahko plačevali z Google Pay. Razveseli nas nadzor bitja srca in dva akcijska gumba na strani ure, s katerima nadzorujemo funkcije enostavneje in hitreje.

Pravijo, da bo baterija nove ure Moto 360 zdržala ves dan, če pa bo njeno stanje preslabo, bo kazala le čas. Na voljo je sicer možnost hitrega polnjenja, kar pomeni, da lahko baterijo od 0 do popolne napolnjenosti napolnimo v eni uri.

Pametna ura Moto 360 bo na voljo za slabih 350 ameriških dolarjev. Kupili jo bomo lahko od decembra dalje. Kdaj bo na voljo pri domačih trgovcih še ni znano, pričakujemo pa, da še pred novim letom ali najkasneje na začetku leta 2020.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več