Strojna oprema
28.03.2008 09:08

Deli z drugimi:

Share

Nov prenosni DVD predvajalnik od Sony-ja

Prenosni DVD predvajalnik DVP-FX720 je priročen predvajalnik tako na dolgih potovanjih kot tudi med lenarjenjem na vrtu. Baterija omogoča 5 urno delovanje, jasni 17,8 centimetrni LCD zaslonom, ki nudi široko sliko v pravem razmerju 16:9 za verodostojen izgled filmov. Predvajalniki so na voljo v večih živih barvah, ki vključujejo belo, rdečo, indigo modro in rožnato, tako da bo vsak član družine lahko izbral svojega.

Z zaslonom širokega formata in zmogljivim sistemom je DVP-FX720 dobra izbira za gledanje DVD filmov, a prav tako primerna tudi za poslušanje avdio CD-jev in MP3 glasbenih datotek ter za gledanje fotografij, shranjenih na CD-ju. Predvajalnik ima tudi USB priključek, tako da lahko vanj priključite fotoaparat ali USB kartico in si ogledate svoje najljubše fotografije ali pa poslušate najnovejše naložene posnetke.

Še ena zelo cenjena funkcija je priloženi polnilnik za v avto. Tako ne bo treba prekiniti predvajanja, pa naj bo pot še tako dolga. Priložen je tudi priročni daljinski upravljalnik, ki zagotavlja enostavno in priročno upravljanje.


Prijavi napako v članku