Igre
26.01.2015 16:16
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Call of Duty: Advanced Warfare: Nov napovednik za Havoc DLC

Objavljen je bil nov napovednik za igro Call of Duty: Advanced Warfare, ki se osredotoča na Exo Zombies, del DLC-ja Havoc.
Call of Duty: Advanced Warfare: Nov napovednik za Havoc DLC
Call of Duty: Advanced Warfare: Nov napovednik za Havoc DLC

Nedavno je bil objavljen nov napovednik za igro Call of Duty: Advanced Warfare, ki se osredotoča na Exo Zombies način igranja. Le-tega boste igralci prejeli ali kot del prvega DLC-ja, ki so ga pri razvijalcu poimenovali Havoc, ali pa preko sezonske prepustnice. DLC bo izšel 27. januarja 2015.

Pri Sledgehammerju obljubljajo popolnoma nov pristop do Zombie načina igranja, ki naj bi bil veliko zanimivejši, zabavnejši, a obenem zahtevnejši. Exo Zombies igralca in njegove prijatelje postavi v kožo uslužbencev korporacije Atlas, ki se morajo prebiti skozi horde tisočerih živih mrtvecev, opremljenih s tehnološko naprednimi opravami, eksoskeleti, in preživeti. Likom so glasove posodili igralci nominiranec za dva oskarja John Malkovich (Imperij Sonca, Biti John Malkovich), Bill Paxton (Titanik, Apollo 13), Rose McGowan (Planet terorja, Smrtno varen) in Jon Bernthal (Volk z Wall Streeta).

O IGRI

Težko pričakovana prvoosebna strelska igra Call of Duty: Advanced Warfare je izšla 4. novembra 2014 za PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 in PlayStation 4. Activisionova igra je ob izidu prejela naravnost odličen odziv s strani kritikov in igralske baze, še neuradni podatki prodaje pa že napovedujejo ponovno prevlado na lestvicah najbolje prodajanih iger. Spodaj smo vam pripravili kratko predstavitev igre, v kateri boste dobili vpogled v njeno zgodbo, novosti in produkcijo.

S pomočjo večletne produkcije, ki se je začela že leta 2011, so bili pri razvijalcu Sledgehammer Games sposobni ustvariti popolnoma svežo in hkrati tudi kvalitetno igro, katere svet – s pomočjo prelepih slik ter odlično dodelanega zvoka in zvočnih učinkov – deluje skoraj popolnoma realistično. Veliko ur je bilo vloženih tudi v dovršitev animacij premikanja in tehnologij obraznih animacij, ki vam bodo dale občutek, da so osebe, s katerimi boste interakcionirali tekom igranja, resnične.

ZGODBA
Igra svetovno znano franšizo, katere zlata doba se je pričela z izidom prvega dela serije Modern Warfare, popelje v popolnoma novo okolje, v svet, v katerem se je tehnološki razvoj človeštva razvijal vzporedno z vojaškimi taktikami, kar je posledično vplivalo tudi na nastanek popolnoma nove podobe vojskovanja.
Piše se leto 2054. Svetlo prihodnost Zahoda ogrožajo odlično organizirane teroristične skupine in samo zasebna vojaška korporacija, Atlas, ki jo vodi Jonathan Irons (njegovo vlogo več kot prepričljivo odigra oskarjevec Kevin Spacey), ima moč, da se s pomočjo napredne tehnologije zoperstavi njihovi surovi moči in ponovno vzpostavi delovanje družbe, katere temelje sta izpodbila vojna in medsebojno sovraštvo.

Dih jemajoča zgodba, nabita z akcijo in nekoliko klišejskimi, a vseeno vznemirljivimi zapleti, že dolgo ni bila tako odlična. Epske eksplozije in neverjetni Schwarzeneggerski podvigi, ki vam jih bo omogočila nova tehnologija, vas bodo napolnili z adrenalinom in vas dodobra ogreli za neizbežen prehod na večigralski način, kjer bo na vas prežalo na tisoče krvoželjnih igralcev.

NOVOSTI
Igralci boste stopili v škornje visoko izurjenega naprednega vojaka, čigar moč bo izhajala predvsem iz njegovega eksoskeleta, tehnološko napredne vojaške oprave, ki bo glavnemu junaku izdatno povečala njegove fizične sposobnosti in mu tako omogočala lažje manevriranje po terenu. Eksoskelet vam bo tekom igranja omogočil več svobode in nedvomno veliko bolj napeto igralno izkušnjo. Visok tehnološki napredek bo viden tudi pri zelo raznolikih orožjih in ostali znanstvenofantastični bojni opremi, ki bo močno vplivala na način igranja.

VEČIGRALSKI NAČIN
Večigralski način je bil vedno tisti pravi biser celotne franšize in Call of Duty: Advanced Warfare definitivno ne razočara. Ravno nasprotno – pri Sledgehammerju so odlično izkoristili futuristično okolje in iz tega naredili dokaj inovativen in predvsem boljši večigralski način od marsikatere predhodnice. Vse spremembe, ki so bile vgrajene zavoljo nove tehnologije, igro dejansko naredijo nekoliko zahtevnejšo in bržkone tudi zabavnejšo.

Igra je navoljo pri GameWorld.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GameWorld - Videotop d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip podjetja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GameWorld - Videotop d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku