Strojna oprema
14.02.2008 15:19
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nortek se predstavi

V podjetju Alterna Intertrade so zaokrožili svoj prodajni program računalniške periferije in zabavne elektronike z izdelki proizvajalca Nortek. Nortek v računalništvo prinaša strast, ki je v tehnološko orientirani panogi primanjkuje. Nortekove rešitve izstopajo že na prvi pogled, zahvaljujoč italijanskemu oblikovanju s tradicijo uspeha.

Nortek v svetu IT in zabavne elektronike ni novinec, podjetje je bilo ustanovljeno že leta 1994. Gre za globalno podjetje, ki stremi k pripravi tehnoloških rešitev, ki lajšajo naš vsakdan in ga napravijo zanimivejšega. Nortek je uspel združiti ličen italijanski oblikovalski slog s funkcionalnostjo ter kakovostjo izdelkov, katere lahko preprosto opišemo kot elegantne.

V prodajnem programu podjetja Alterna Intertrade najdemo več Nortekovih izdelkov, ki se delijo na dva sklopa. Prvi segment predstavlja računalniška periferija, kjer ponujajo sodobne miške in tipkovnice. Nortek razume, da sta prav omenjena pripomočka, poleg zaslona, uporabnikov glavni stik z računalnikom, zato skuša ponuditi kar najbolj udobno uporabniško izkušnjo. Ključni poudarki so torej na ergonomiji izdelkov, ki se prilagajajo potrebam uporabnikov. Ponudbo dopolnjujejo še zanimivo oblikovani zvočniki, spletne kamere ter slušalke. V segmentu zabavne elektronike pa najdemo več izdelkov, ki skrbijo za multimedijske užitke uporabnikov. Sodobnim dnevnim sobam se lepo podajo lični DVD-predvajalniki ter zvočniški sistemi hišnega kina, uporabnikom, ki so stalno na poti ali v gibanju, pa so namenjeni prenosni DVD-predvajalniki ter manjši mp3- in mp4-predvajalniki s flash pomnilnikom.


Prijavi napako v članku