Strojna oprema
13.02.2008 09:48

Deli z drugimi:

Share

Nikon v Merkurju

V februarju je podjetje Nikon razširilo svojo prodajno mrežo na poslovalnice trgovske družbe Merkur. Nikon s tem korakom želi razširiti ponudbo kakovostnih fotoaparatov in navdušiti kupce v Merkurjevih poslovalnicah. Merkur bo z blagovno znamko Nikon popestril ponudbo fotoaparatov najprestižnejših blagovnih znamk na avdio-video oddelku.

Nikon je pospremil prodajo v trgovski verigi Merkur z ustrezno promocijsko ponudbo enega od najbolj prodajanih kompaktnih fotoaparatov Coolpix. Promocija fotoaparata Nikon Coolpix S200 po ceni 169 evrov, bo potekala v petih izbranih Merkurjevih trgovinah v večjih slovenskih mestih – Nova Gorica, Kranj, Celje, Ljubljana, Maribor. Promocijo popestrila privlačna Nikonova nagradna igra. Obiskovalci se bodo z izpolnjenim kuponom lahko potegovali za privlačne nagrade, med katerimi je tudi kompaktni fotoaparat Nikon Coolpix S200 ter več manjših nagrad z Nikonovim pridihom.

Nikon Coolpix S200 je kompaktni digitalni fotoaparat s 7,1 MP CCD tipalom, 3x Nikkor zoom objektivom in 2,5 palčnim LCD zaslonom. Aparat odlikuje eleganten dizajn in priročne mere. Vgrajene ima tri napredne Nikonove tehnologije – razširjeno odpravljanje pojava rdečih oči, funkcijo za popravek osvetlitve in samodejno zaznavanje obrazov. Aparat ima tudi stabilizator slike (e-VR) in možnost ISO 1000 občutljivosti, kar ga naredi zelo uporabnega v družinski fotografiji.


Prijavi napako v članku