Računalništvo, telefonija
25.12.2018 08:36

Deli z drugimi:

Share

Neverjetno. Ta telefon ima za zajem sebkov kar tri spletne kamere

Pametni mobilni telefon Meitu V7 je resnično nekaj posebnega.
Pametni mobilni telefon Meitu V7 je resnično nekaj posebnega.

Sebki so se že povsem zasidrali v vse pore našega življenja, saj ga ni trenutka v dnevu, da ne bi kdo posnel kakega sebka, kar še posebno drži za uporabnike družbenih omrežij. Ker pa je tega preprosto preveč, se posamezniki vse bolj spuščajo v skrajnosti, saj želijo z lastno fotografijo preseči množico. Tega z uporabo pametnega mobilnega telefona Meitu V7 ne bo treba početi, saj bodo zajeti sebki vedno popolni. Novost ima namreč za zajem sebkov na voljo kar tri spletne kamere ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk, ki se več kot odlično znajdejo tudi pri zajemu fotografij ob zmanjšani zunanji svetlobi.

Pri pametnem mobilnem telefonu Meitu V7 so odlično poskrbeli tudi za zajem fotografij, saj sta tu na voljo fotoaparata ločljivosti 20 milijonov slikovnih točk in osem milijonov slikovnih točk, ki se večinoma uporablja za zameglitev ozadja. Preostala strojna oprema novosti prav tako ni od muh. Ta namreč zajema zmogljiv mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 845, sistemski pomnilnik kapacitete osem gigabajtov in vgrajeni pomnilnik od kapacitete 128 gigabajtov pa vse do 512 gigabajtov. Kupcem bo na voljo celo omejena izdaja telefona Meito V7 Tonino Lamborghini, ki bo opremljen z logotipom podjetja Lamborghini, elemente iz ogljikovih vlaken okoli fotoaparata, kot tudi italijansko trobojnico. Na voljo bo tudi praktičen daljinski upravljalnik za zajem fotografij.

Nadvse zanimiv in oblikovno všečen pametni mobilni telefon Meitu V7 seveda ne bo poceni. Osnovi model opremljen z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 128 gigabajti prostora bo namreč v Združenih državah Amerike vrednoten na kar preračunanih 610 evrov. Dražji model Meitu V7 Tonino Lamborghini bo na voljo za poračunanih 1.130 evrov za vstopno različico (8GB / 256GB) oziroma preračunanih 1.380 za najdražjo različico (8GB / 512GB).


Prijavi napako v članku