Računalništvo, telefonija
20.09.2013 12:53
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NetApp je razširil zmogljivost FAS2200 sistemov z novimi diski

Ali postajajo vaši podatki vedno večji in večji? Brez skrbi – NetApp vam predstavlja nove diske, ki bodo zadostili vašim potrebam.
NetApp je razširil zmogljivost FAS2200 sistemov z novimi diski
NetApp je razširil zmogljivost FAS2200 sistemov z novimi diski

NetApp je pred kratkim predstavil paleto novih diskov za linijo produktov FAS2200. Serija FAS2200 združuje interne diske s potrebami manjših in srednje velikih podjetij. Od 12. avgusta dalje lahko naročite prednastavljene konfiguracije FAS2200 sistemov s trdimi diski kapacitet 1,2TB in 4TB. Poleg novih diskov so družini FAS2200 dodali tudi podporo za 800GB SDD diske. Te novi diski, ne le zagotavljajo povečano zmogljivost ampak tudi povečujejo NetAppovo fleksibilnost, pri zagotavljanju različnih kombinacij HDD in SSD diskov, z namenom usresničitve različnih potreb strank.

Kot morda že veste je bil NetApp s s podporo 4TB diskov prvi veliki ponudnik diskovnih sistemov, ko so jih lanskega decembra predstavili v DS4486 diskovnih policah. Podpora 4TB pogonov na FAS2200 platformah poveča najvišjo skupno kapaciteto do 576TB, kar je skoraj za 30% več od njihovih glavnih konkurentov pri vstopnih modelih. Poleg tega so zdaj kot notranji pogoni na FAS2220 in FAS2240 – dvojnimi sistemi – na voljo Small Form Factor 1.2TB hitri diski, ki povečajo gostoto na teh platformah za več kot 30%.

NetApp nadaljuje s širitvijo njihove ponudbe Flash kapacitet tudi pri vstopnih modelih. Podpora 800GB SSDjev na FAS2200 platformah 4x poveča flash kapacitete in s tem občutno krepi strankino fleksibilnost pri izbiri prave zmogljivosti in prave mešanicev HDDjev in SSDjev. NetApp je med prvimi ponudniki diskovnih sistemov, ki ima podporo za te visoko zmogljive SSDje na njihovih vstopnih shranjevalnih platformah.

Z novimi diski se lahko naslonite nazaj in sprostite, brez da bi vas skrbelo, da boste kaj kmalu prerasli vaše diskovne kapacitete, saj FAS2200 serije operirajo z veliko več podatki. Za več informacij obiščite tole stran o FAS2200 produktih.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Deduplikacija je proces odpravljanja podvojenih podatkov in s tem sprostitev zasedenih pomnilnih kapacitet in izboljšanja zmogljivosti diskovnih sistemov.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku