Telefonija
30.08.2005 11:04

Deli z drugimi:

Share

Neomute predstavlja Mobilni internetni telefon

Željo da bi telefonirali zastonj ali pa vsaj zelo poceni, pa ne le z domačega računalnika, ampak od kjerkoli, vam bo uresničil novi Neomute Mobilni internetni telefon (MIT). Potrebujete le računalnik z internetno povezavo. Za vse ostalo bo poskrbel MIT. Odlikuje ga prijaznost uporabniku, je mobilen, saj deluje takoj na vsakem računalniku, hkrati pa nudi možnost hranjenja podatkov kot USB ključek.

Mobilni internetni telefon Neomute je USB telefon z vgrajenih 128Mb spomina. Gre za prenosen telefon, ki je primeren tudi za potovanja in je prijazen uporabniku. Po preprosti namestitvi lahko vse vrste pogovorov (PC-PC, PC-telefon) preprosto upravljamo s tipkovnico telefona. Identiteto sogovornika lahko vidimo tudi na telefonskem prikazovalniku, prav tako podpira večino funkcij mobilnih telefonov. Ko ga priklopite v USB priključek osebnega računalnika, se bo avtomatsko zagnal prednaložen program za telefoniranje. Ne zahteva nobenih dodatnih instalacij, avtomatsko se prijavi z shranjenimi podatki uporabnika, na napravi je shranjen tudi osebni telefonski imenik. VoIP klice uporabljate preprosto, tako kot z mobilnega telefona.

Neomute Mobilni intermetni telefon omogoča popolnoma dvosmerno komunikacijo (full duplex) ter redukcijo šumov in odmeva. Združljiv je s standardi Plug&Play, USB 1.1, H.323, MGCP in SIP. Poglavitna prednost pa je prilagojenost uporabi programa Skype, ki je v svetu IP telefonije vedno bolj razširjen.

Naprava je že na voljo po priporočeni prodajni ceni 14.952 SIT z DDV v vseh bolje založenih tehničnih trgovinah po Sloveniji.


Prijavi napako v članku