Varnost
10.03.2021 10:00

Deli z drugimi:

Share

Naj nad varnostjo vašega poslovanja bedi najboljši čuvaj – Watchguard

.. Podjetje WatchGuard že več kot dve desetletji velja za pionirja na področju razvoja najsodobnejših tehnologij s področja kibernetske varnosti ..
Inteligentna zaščita WatchGuard.
Inteligentna zaščita WatchGuard.

Najsodobnejše tehnologije nudi v obliki enostavnih rešitev varovanja omrežij, brezžičnih povezav in overitve dostopa do virov – enostavnost pa se odraža v namestitvi, uporabi in upravljanju, ki poskrbijo za miren spanec uporabnikov.

Podjetje, ki mu kibernetsko varnost vsak dan zaupa več kot 80.000 strank z vsega sveta, nudi vodilne rešitve na področjih varovanja omrežij, varnih brezžičnih povezav Wi-Fi, večfaktorske avtentikacij, zaščite končnih naprav ter drugih izdelkov in storitev s področja omrežne inteligence. Omenjene rešitve neprekinjeno varujejo poslovne vire podjetij – tudi pred novimi in še neznanimi grožnjami, ki se pojavljajo dnevno.

Kibernetska varnost je danes zapleteno področje, sploh v očeh podjetij, ki želijo svoje poslovanje zaščiti pred kiberkriminalci. Varnostne tehnologije, rešitve in storitve podjetja Watchguard pa celovito nagovarjajo varnostne potrebe majhnih in srednje velikih podjetij, ki si varnostnih strokovnjakov ne morejo privoščiti. Odlikujejo jih večnivojska inteligentna zaščita, enostavnost uporabe in poenostavljeno upravljanje, hkrati pa stalno zagotavljajo visoko raven varnosti, ki jo zahtevajo poslovna okolja.

»Teh prednosti so lahko deležna tudi slovenska podjetja, saj jim bomo kot uradni zastopnik omogočili, da bodo na najpreprostejši način zagotovila najpametnejšo varnost za svoja okolja,« je povedal Toni Jeršin, skrbnik programa varnostnih rešitev Watchguard v podjetju ANNI d.o.o., uradni zastopnik in distributer za rešitve varnostnega podjetja Watchguard za Slovenijo. Podjetje ANNI d.o.o. ima bogate izkušnje z zagotavljanjem kibernetske in informacijske varnosti, saj že več kot desetletje trži varnostne rešitve podjetja Panda Security, ki ga je v letu 2020 prevzela prav družba Watchguard. Poleg tega podjetje ANNI iz Trzina nudi še storitve naprednega reševanja in obnove podatkov iz najrazličnejših nosilcev in medijev.

Ena platforma, popolna varnost

Edinstven pristop podjetja Watchguard k omrežni varnosti se osredotoča na zagotavljanje najboljše varnosti v katerikoli organizaciji, ne glede na njeno velikost ali tehnično znanje zaposlenih. Večkrat nagrajena platforma za poenoteno upravljanje groženj (UTM) je idealna za srednje velika podjetja in podjetja, ki delujejo na več lokacijah. Osredotoča se na enostavnost implementacije, rabe in stalnega upravljanja, poleg tega pa zagotavlja tudi najboljšo možno varnost IT-okolja, programske opreme in storitev. Platforma upravlja tako z varnostnimi storitvami kot fizičnimi ali oblačnimi požarnimi zidovi, WatchGuard Cloud pa zagotavlja popoln vpogled v delovanje omrežja podjetja, zato lahko skrbnik IT sprejme pravočasne, informirane in učinkovite odločitve glede omrežne varnosti. Spremljanje aktivnosti v omrežju in pogled na t. i. »veliko sliko«, v kombinaciji s spremljanjem varnostnih trendov, aktualnih groženj, vzorcev omrežnega prometa ter v navezi z aktivno varnostno politiko omogoča hiter in natančen pregled varnosti informacijske tehnologije, prepoznavanje težav ali nepravilnosti ter njihovo hitro in učinkovito odpravljanje.

Informacije, ki jim lahko zaupate

Rešitev za večfaktorsko avtentikacijo AuthPoint zagotavlja varnost, ki jo poslovna okolja potrebujejo za zaščito svojega premoženja, računov in informacij. Oblačno rešitev za overitev naprav in uporabnikov je nadvse enostavno vpeljati v poslovanje, saj deluje iz oblaka in na mobilnih napravah, zato za varno prijavo v sisteme in aplikacije zadostuje že enostaven dotik bralnika prstnih odtisov ali vnos gesla na uporabnikovi mobilni napravi brez potrebe po strojnih ali programskih žetonih.

Varno brezžično omrežje

Podjetje WatchGuard ponuja bržkone najbolj enostaven način postavitve varnega brezžičnega omrežja na eni ali več lokacijah podjetja. Rešitev Watchguard Wi-Fi Cloud zna upravljati z najrazličnejšimi brezžičnimi napravami (usmerjevalniki, stikala, dostopne točke) različnih proizvajalcev ter poenotiti varnostno politiko in pravila dostopa med njimi. Podpira tudi hitro in enostavno postavitev brezžičnega omrežja za obiskovalce podjetja in različne marketinške aktivnosti, vključno z zaledno analitiko, ki oddelku trženja pomaga upravljati oglaševalske kampanje itd.

»Varnostne rešitve podjetja WatchGuard že desetletja slovijo kot najbolj enostavne za uporabo, pri čemer pa ne skoparijo z varnostnimi funkcijami in mehanizmi. Nasprotno, tudi najbolj učinkovite varnostne rešitve so sedaj postale še bolj prijazne do uporabnikov in skrbnikov IT v podjetjih. Ponudba rešitev po meri podjetij ali v paketu vse-v-enem pa še dodatno izpostavlja konkurenčno prednost rešitev Watchguard,« povzema Jeršin.

Neomejena vidnost, popoln nadzor

Panda Adaptive Defense 360 natančno klasificira vse procese in aplikacije, ki tečejo na vaših napravah in dovoli izvajanje le tistim procesom, ki so 100 % varni.

Da bi to dosegli, smo 5 let delali na novem varnostnem modelu, ki temelji na treh načelih:

  • nenehno spremljanje procesov na vaših računalnikih in strežnikih,
  • samodejna klasifikacija na podlagi strojnega učenja in analize podatkov “Big Data” v oblaku,
  • analiza s strani naših tehničnih strokovnjakov, ki klasificirajo vse aplikacije, ki niso bile razvrščene samodejno in s tem poskrbijo, da v vašem sistemu tečejo le zaupanja vredne stroitve in procesi.

Več najdete na watchguard.anni.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
informacijska varnost varstvo podatkov

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92

ZASLON TELECOM d.o.o.

Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 563 43 30
Zaslon Telecom razvija visokotehnološke rešitve za brezpapirno poslovanje, CTI tehnologije ter interaktivne rešitve na dotik. Več