Računalništvo, telefonija
16.11.2019 14:00

Deli z drugimi:

Share

Naj bo izbira poslovnega darila zabavna

.. Promocijska darila so pomemben del posla. Da lahko izbiramo med vrsto kakovostnih izdelkov, pa se moramo obrniti na prvega ponudnika ..
Naj bo izbira poslovnega darila zabavna
Naj bo izbira poslovnega darila zabavna

Prvi korak pri izbiri promocijskih daril je vprašanje, kaj sploh želimo. Če v mislih nimamo ničesar konkretnega, je lahko odlična rešitev, da se obrnemo na ponudnika, ki nam pomaga s svojimi izdelki in idejami, na izdelke natisne logotipe ali grafike po vaših željah in podobno.

Poslovna darila so vizitka podjetja

Vodilni kadri v podjetju se vse bolj zavedajo, da je najboljša reklama za podjetje izdelek, ki ga poslovnemu partnerju podarimo. Danes je ponudba tako raznovrstna, da je obdarovanje postalo prava umetnost in podjetja včasih kar tekmujejo, kdo bo imel bolj izvirna darila.

Zato je toliko bolj pomembno, da se, ko o darilih razmišljamo, obrnemo na nekoga, na katerega se lahko zanesemo.

Podjetje ART present uspešno posluje že skoraj 30 let in spada med najstarejše v Sloveniji. Zavedajo se, da gredo male pozornosti včasih preprosto mimo nas in pravijo, da je, tako kot čas za obdarovanje, zelo pomembno tudi, da si vzamemo čas za izbiro darila. Pa naj bo poslovno, promocijsko ali priložnostno.

Ideja, ki jo vseskozi negujejo in nadgrajujejo, se je rodila iz ljubezni po obdarovanju in v nenehnem iskanju primernih pozornosti za različne priložnosti. Vse to so združili s kakovostnimi dodatnimi storitvami, kot so oblikovanje, priprava in izvedba tiska ter dostava. Blago v vrednosti nad 200 evrov dostavijo kupcu brezplačno. In ker se zavedajo, da je cena zunanji izraz vrednosti, so jo oblikovali tako, da je v pravem sozvočju s kakovostjo.

Tisk na vse mogoče izdelke

V podjetju ART present boste našli malo morje poslovnih, promocijskih in priložnostnih daril. Od USB ključev, pa tudi drugih naprav na USB priključek, kot so elektronski ventilatorji, elektronski vžigalniki zvočniki, slušalke, polnilci, vmesniki za v avto, svetilke in podobno, do tekstila, rokovnikov, koledarjev, dežnikov, pisal, torb, kovčkov, do ur, termometrov, vrečk, denarnic, pasov, nahrbtnikov, zastav, panojev, vinskih setov in podobno. Na vas bo le, da si primerna darila izberete, seveda pa vam bo osebje podjetja pri tem vedno v pomoč. Kdo namreč bolje pozna umetnost obdarovanja, kot nekdo, ki se s tem ukvarja že leta.

Navadno pri poslovnih darilih želimo, da se na izdelke natisne logo podjetja ali kaj podobnega. Za ART present to ne predstavlja nikakršne težave. Pripravijo vam tako rekoč, kar želite. V svojem naboru imajo tisk na kemične svinčnike, vžigalnike, obeske, rokovnike, ovitke in podobno, pa tudi vrečke, koledarje ali podloge. Tiskajo na majice, kape, vetrovke, dežnike ali torbe.

Že s prvim dnem so uporabljali vse obstoječe tehnike tiska, kot so sitotisk (direktni in kasneje na transfer), tampotisk, vroči in zlatotisk, graviranje, ofset tisk, sledil je izrez nalepk preko ploterja za tekstil, table, avtomobile…, laser graviranje, vezenje na tekstil. Že kar lep čas ponujajo tudi digitalni tisk:

  • Laser tisk na transfer: je zelo preprost in cenovno ugoden način tiska na tekstil za manjše količine tekstila.
  • Digitalni print na tekstil: se uporablja za vse vrste naravnega tekstila, za majhne ali srednje količine.
  • Sublimacijski tisk: se uporablja za tisk na sintetičnem polizdelku (platno, tekstil), ki po navadi zahteva še zaključek v končni izdelek (npr. zastave, vrečke…), ali na končnemu izdelku, kot so tablice, nalepke… Primeren je za srednje in velike količine.
  • UV print: je dopolnitev tampotiska tudi za manjše količine, kjer je možno tudi prenašanje slik na artikel.

Po želji kupca lahko ponudijo tudi digitalni tisk na papir – letaki, brošure, koledarji, vizitke…

Kot pravijo v podjetju ART present, je zadovoljni kupec in zadovoljni potrošnik njihovo zadovoljstvo ter garancija za naprej.

Za več informacij o ponudbi obiščite spletno stran poslovnadarila.net. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več