Računalništvo, telefonija
23.09.2010 14:14

Deli z drugimi:

Share

Nahrbtnik za ekstremne ljubitelje prenosnih naprav

Z nahrbtnikom Trek Support bodo prenosne naprave vedno preskrbljene z električno energijo.
Z nahrbtnikom Trek Support bodo prenosne naprave vedno preskrbljene z električno energijo.

Pametnim mobilnim telefonom in drugim prenosnim napravam, ki jih potrebujemo v sodobnem življenju na vsakem koraku, se baterije pogosto izpraznijo v nepravem trenutku. Več kot je teh naprav, težje se znajdemo predvsem ko smo na poti. Da našim prenosnim napravam ne bi pošle moči v ključnih trenutkih, so pri podjetju Quirky pripravili nadvse zanimiv nahrbtnih.

V nahrbtniku Trek Support je namreč vgrajena zmogljiva baterija, s katero lahko preko vmesnika USB sočasno polnimo do tri prenosne naprave. To zajema tablične računalnike, elektronske knjige, pametne mobilne telefone, prenosne večpredstavnostne naprave, prenosne igralne konzole, kamkorderje in še bi lahko naštevali. Z vgrajeno baterijo lahko prenosne naprave polnimo skupno do sedem ur. Baterijo napolnimo kar preko običajnega električnega omrežja.

Nahrbtnik Trek Support podjetja Quirky je kot nalašč še za prenos prenosnih računalnikov, ki imajo zaslon z diagonalo manjšo od 15-palcev oziroma 38-centimetrov. Novinec omogoča skeniranje njegove vsebine (kovinskih delcev), brez da bi jo morali izprazniti. S tem bomo imeli precej manj težav z varnostnim preverjanjem na letališčih in državnih ustanovah.

Vsestansko uporabni nahrbtnik Trek Support podjetja Quirky bo naprodaj še letos. Zanj naj bi bilo potrebno onkraj luže odšteti preračunanega stotaka. Bi ga kupili, če bi bil naprodaj pri nas?


Prijavi napako v članku