Računalništvo, telefonija
28.11.2019 13:36
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimiva pametna ura Honor MagicWatch 2

Pametna ročna ura Honor MagicWatch 2 navdušuje v vseh pogledih!
Pametna ročna ura Honor MagicWatch 2 navdušuje v vseh pogledih!

Pametne ročne ure so med uporabniki postale pravi hit. Z njihovo pomočjo si namreč lažje organiziramo dan, sledimo neštetim dogodkom in beležimo svoje aktivnosti. Ker naj bi se povpraševanje po tovrstnih izdelkih kmalu še povečalo, ne preseneča, da številna podjetja pripravljajo nove pametne ročne ure kot po tekočem traku. Našo pozornost pa je pritegnila nedavno predstavljena pametna ročna ura Honor MagicWatch 2.

Glavna odlika pametne ročne ure Honor MagicWatch 2 je nedvomno njena dolga avtonomija delovanja, saj jo lahko z enim polnjenjem uporabljamo do 14 dni. Novost se osredotoča na funkcije, kot sta fitnes in zdravje, spremlja lahko srčni utrip, prevoženo razdaljo, hitrost, število porabljenih kalorij in vrednost SWOLF za merjenje plavalnih zmogljivosti. Ohišje novosti je izdelano iz nerjavečega jekla, brez težav pa jo lahko uporabljamo v vodi.

Pametna ročna ura Honor MagicWatch 2 lahko spremlja kakovost spanja, beleži šest značilnih motenj spanja in spremlja petnajst različnih športnih aktivnosti. Novost je na voljo z ohišjem velikosti 42 milimetrov oziroma 46 milimetrov ter z zasloni AMOLED velikosti 3,04-centimetra (1,2-palca) oziroma 3,6-centimetra (1,4-palca) ločljivosti 326 točk na palec. Preračunavanju podatkov je kos zmogljiv mobilni procesor Kirin A1, za shranjevanje podatkov pa je na voljo pomnilnik kapacitete dveh oziroma štirih gigabajtov, kar je seveda odvisno od izbrane različice novosti.

14-dnevno avtonomijo delovanja bomo s pametno ročno uro Honor MagicWatch 2 dosegli, če jo bomo uporabljali za spremljanje aktivnosti preko sistema GPS do 90 minut tedensko, jo uporabljali za do 30 minut klicev in do 30 minut glasbe preko povezave Bluetooth. Ob pogostejši uporabi jo bomo seveda polnili pogosteje. Naprodaj: od 12. decembra dalje, pri čemer je vstopni model 42-milimetrske različice vrednoten na 179 evrov, vstopni model 46-milimetrske različice pa na 189 evrov, kar niti ni veliko, glede na vse, kar novost ponuja.


Prijavi napako v članku