Računalništvo, telefonija
03.06.2019 14:09

Deli z drugimi:

Share

Mobilni brskalnik Samsung postal še boljši!

Mobilni brskalnik Samsung Internet Browser delo opravlja z odliko!
Mobilni brskalnik Samsung Internet Browser delo opravlja z odliko!

Čeprav kot uporabniki mobilnih naprav Android pogosto nismo preveč zadovoljni s prednameščenimi mobilnimi aplikacijami, so te pogosto precej boljše od tistih, ki jih najdemo na spletnem portalu Google Play. To pa nikakor ne drži za novo različico mobilnega spletnega brskalnika Samsung Internet Browser, saj so programerji podjetja Samsung tu naredili več kot odlično delo. Ta je namreč pri delovanju zanesljiv in hiter ter »porabi« manj podatkovnega prometa.

Prenovljeni mobilni spletni brskalnik Samsung Internet Browser prinaša številne nove možnosti, ki bodo zagotovo razveselile mnoge, čeprav so trenutno na voljo le v poskusni različici. Novi Samsung Internet Beta različice 9.4.00.26 namreč omogoča izklop samodejnega predvajanja video vsebin ko brskamo po svetovnem spletu. To dejansko pomeni, da se bodo videoposnetki na naši mobilni napravi predvajali le takrat, ko bomo kliknili nanje in ne samodejno ob obisku spletne strani.

Nova poskusna različica spletnega brskalnika Samsung Internet Browser se ponaša tudi s povsem prenovljenim vgrajenim bralnikom kod QR. Ta je uporabnikom dosegljiv kar preko namenske ikone v naslovni vrstici brskalnika. Tu je treba omeniti še nov način upravljanja z obvestili, izboljšanje upravljanja zavihkov na tabličnih napravah in možnost spreminjanja imena spletne strani, ki je dodana na začetni zaslon. Novost je seveda bogatejša tudi za varnostne in programske popravke.

Najnpovejša poskusna različica mobilnega spletnega brskalnika Samsung Internet Browser za mobilne naprave Android je na voljo za prenos na spletni povezavi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser.beta&hl=en_US. Ker gre tu za poskusno različico, ta seveda še ni povsem primerja za vsakdanje delo.


Prijavi napako v članku