Računalništvo, telefonija
26.05.2010 11:54
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LIFEBOOK – enotna blagovna znamka za vse Fujitsujeve prenosnike

V družbi Fujitsu so predstavili svojo novo, krovno blagovno znamko za vse svoje prenosnike, pod imenom LIFEBOOK. Blagovna znamka, z več kot 20-letno tradicijo, združuje temeljne Fujitsujeve vrednote – inovacijo, zanesljivost in prijaznost do uporabnika ter okolja. Blagovna znamka predstavlja tudi pomemben del portfelja Fujitsujevih Dinamičnih infrastruktur.
Novi Lifebook AH530
Novi Lifebook AH530

Prenosniki LIFEBOOK svojim uporabnikom nudijo zanesljivost, povezljivost in visok nivo varnosti podatkov z uporabo napredne tehnologije »Advanced Theft Protection«. Hkrati prenosniki LIFEBOOK odgovarjajo na različne življenjske stile uporabnikov, ki lahko, glede na svoje potrebe, izbirajo med zmogljivimi in zanesljivimi prenosniki LIFEBOOK A, ki so primerni za vsakodnevno poslovno ali domačo uporabo; tanjšimi in lažjimi modeli LIFEBOOK P, primernimi za mobilne uporabnike; ter modeli LIFEBOOK S, ki združujejo kombinacijo mobilnosti in vrhunskega delovanja.

Fujitsujeve notesnike LIFEBOOK odlikujeta nemška natančnost in japonska kakovost. V 20-letni zgodovini blagovne znamke je Fujitsu predstavil mnogo inovacij, med njimi tudi prvi prenosnik z vgrajeno 3G/UMTS tehnologijo, prvi modularni notesnik ter okolju prijazne prenosne računalnike z elementi, ki temeljijo na materialih iz biološke osnove.

Nova LIFEBOOK prenosnika

Fujitsu predstavlja dva nova modela znotraj linije LIFEBOOK A, LIFEBOOK A530 in AH530. Prenosnika sta oblikovana in prilagojena tako poslovni kot domači uporabi. Kot vsi prenosniki linije LIFEBOOK A, imata prenosnika A530 in AH530 na izbiro svetleč ali nesvetleč LCD zaslon v velikosti 39,6 cm in razmerju 16:9. Vgrajen HDMI izhod omogoča povezavo z zunanjim HD ekranom, uporabniku prijazne lastnosti pa vključujejo tudi vgrajeno brezžično mrežno kartico (WLAN), Bluetooth® ter hitro internetno povezavo preko mobilnega 3G omrežja (UMTS), kjerkoli in kadarkoli. Prenosnika imata tudi ergonomsko oblikovano, vodoodporno tipkovnico, cena LIFEBOOK prenosnikov pa se giblje od 399,00 do 2100,00 EUR.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku