Telefoni
06.03.2010 12:04
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG pripravlja novo mešanico mobilnika in zapestne ure

Zaenkrat križanci med mobilnikom in ročno uro še niso pretirano navdušili kupce. Se bo to z novim LG-jevim modelom spremenilo?
Zaenkrat križanci med mobilnikom in ročno uro še niso pretirano navdušili kupce. Se bo to z novim LG-jevim modelom spremenilo?

Podjetje LG je pred nekaj časa na trg poslalo napravo GD910, ki je kombinacija zapestne ure in mobilnika, kmalu pa bo kupcem ponudilo še njenega naslednika. Nov model se bo po zunanjosti malenkostno razlikoval od starega, saj bo nekoliko bolj ovalne oblike, kakšnih drugih večjih oblikovnih sprememb pa ne bo. Podatkov o drugih spremembah zaenkrat še ni, tako da še ni povsem jasno, ali bo nova verzija modela GD910 doživela samo kozmetični popravek, ali pa bo ponudila tudi nekatere programske spremembe.

Prejšnji model GD910, ki ima 1,4-inčen (3,6-cm) na dotik občutljiv zaslon, je bil sicer namenjen predvsem poslovnežem. Med lastnostmi tega modela najdemo hitro povezavo HSDPA, možnost prepoznave zvoka, predvajanje zapisanega teksta, digitalno kamero, predvajalnik večpredstavnostnih vsebin ter Bluetooth. Za dobrega tisočaka evrov ga vsi zainteresirani lahko kupite tudi pri nas.


Prijavi napako v članku