Življenjski slog
24.03.2023 17:03

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv laserski gravirni stroj za 335 evrov

Vsak se želi po koncu delovnika sprostiti ob svojem najljubšem hobiju: igranje video iger, tek, gledanje filmov in serij, fitnes in podobno. To so klasični primeri hobijev, poznamo pa tudi bolj dotične, kot na primer lasersko graviranje, ki je postalo zelo dostopno tudi za laike in amaterje. Ne spada med najcenejše hobije, obenem pa tudi ne med najdražje. To dokazuje tudi laserski gravirni stroj Sculpfun S10, ki ga lahko na TEJ POVEZAVI s pomočjo promocijske kode SAC3SK dobite za dostopnih 335,04 €.

Laserski gravirni stroj Sculpfun S10: glavne značilnosti

Laserski gravirni stroj Sculpfun S10 je opremljen z laserjem z izhodno močjo 10 W, kar je dvakrat več od predhodnika S9. Vseeno pa obdrži ultratanek laserski žarek z ostrino 0,08 mm, kar pomeni, da ima S10 večjo energijsko gostoto in boljše rezalne ter gravirne sposobnosti.

S10 uporablja visoko natančno industrijsko linearno drsno tirnico X-os, zaradi česar zagotavlja natančnost graviranja industrijskega razreda. Če primerjamo majhne podrobnosti graviranja, S10 nima valovitih linij, katere so vidne pri drugih običajnih gravirnih strojih. Matična plošča S10 uporablja 32-bitne čipe z boljšo zmogljivostjo, obenem pa še vedno ohranja funkcije osi Z in končnega stikala, s katerim ljudem olajša nadgradnjo stroja za graviranje. Še vedno pa tudi popolnoma podpira programsko opremo za lasersko rezanje, kot sta Lightburn in LaserGRBL.

X-os in Y-os vsebujeta natančne merilne črte, kar je priročno za hitro merjenje velikosti predmetov za graviranje. Delovna površina 400 x 400 mm lahko zadovolji različne gravirne potrebe.

Laserski gravirni stroj Sculpfun S10 je opremljen s snemljivo zaščito za oči, ki bo poskrbela, da uporabnik med uporabo ne bo utrpel poškodb. Na stroju se nahaja stikalo za hiter izklop v sili. Zaradi popolnoma kovinskega ohišja je stroj zelo trden in vzdržljiv. Brezplačna jeklena podloga velikosti A4 lahko zaščiti mizo pred poškodbami laserja in prepreči nastanek požara.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec vam laserski gravirni stroj pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več