Življenjski slog
24.03.2023 17:03

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv laserski gravirni stroj za 335 evrov

Vsak se želi po koncu delovnika sprostiti ob svojem najljubšem hobiju: igranje video iger, tek, gledanje filmov in serij, fitnes in podobno. To so klasični primeri hobijev, poznamo pa tudi bolj dotične, kot na primer lasersko graviranje, ki je postalo zelo dostopno tudi za laike in amaterje. Ne spada med najcenejše hobije, obenem pa tudi ne med najdražje. To dokazuje tudi laserski gravirni stroj Sculpfun S10, ki ga lahko na TEJ POVEZAVI s pomočjo promocijske kode SAC3SK dobite za dostopnih 335,04 €.

Laserski gravirni stroj Sculpfun S10: glavne značilnosti

Laserski gravirni stroj Sculpfun S10 je opremljen z laserjem z izhodno močjo 10 W, kar je dvakrat več od predhodnika S9. Vseeno pa obdrži ultratanek laserski žarek z ostrino 0,08 mm, kar pomeni, da ima S10 večjo energijsko gostoto in boljše rezalne ter gravirne sposobnosti.

S10 uporablja visoko natančno industrijsko linearno drsno tirnico X-os, zaradi česar zagotavlja natančnost graviranja industrijskega razreda. Če primerjamo majhne podrobnosti graviranja, S10 nima valovitih linij, katere so vidne pri drugih običajnih gravirnih strojih. Matična plošča S10 uporablja 32-bitne čipe z boljšo zmogljivostjo, obenem pa še vedno ohranja funkcije osi Z in končnega stikala, s katerim ljudem olajša nadgradnjo stroja za graviranje. Še vedno pa tudi popolnoma podpira programsko opremo za lasersko rezanje, kot sta Lightburn in LaserGRBL.

X-os in Y-os vsebujeta natančne merilne črte, kar je priročno za hitro merjenje velikosti predmetov za graviranje. Delovna površina 400 x 400 mm lahko zadovolji različne gravirne potrebe.

Laserski gravirni stroj Sculpfun S10 je opremljen s snemljivo zaščito za oči, ki bo poskrbela, da uporabnik med uporabo ne bo utrpel poškodb. Na stroju se nahaja stikalo za hiter izklop v sili. Zaradi popolnoma kovinskega ohišja je stroj zelo trden in vzdržljiv. Brezplačna jeklena podloga velikosti A4 lahko zaščiti mizo pred poškodbami laserja in prepreči nastanek požara.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec vam laserski gravirni stroj pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več