Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
23.02.2024 15:15

Deli z drugimi:

Share

Kyocera je predstavila Kyocera Cloud Information Manager, pametno rešitev za upravljanje dokumentov

Kyocera Document Solutions Europe je predstavila Kyocera Cloud Information Manager (KCIM), svojo prvo rešitev za upravljanje dokumentov (DMS). Nova varna in vsestranska rešitev bo omogočila malim in srednje velikim podjetjem poenostavitev upravljanja dokumentov ter dostop tudi za zaposlene, ki delajo iz različnih mobilnih lokacij.

Nova DMS rešitev v oblaku je zasnovana za manjša podjetja ali delovne skupine, ki iščejo razširljivo rešitev za popoln nadzor nad dokumenti. Spopada se z izzivi, ki jih postavlja sodoben hibridni način poslovanja, in omogoča prilagodljivost, varnost podatkov ter učinkovitost.

Čeprav je izdelek nov, je tehnologija že preizkušena: KCIM je bil razvit prek hčerinske družbe Optimal Systems, ki je v 100-odstotni lasti družbe Kyocera Document Solutions, Inc. in je že več kot 30 let vodilna na trgu DMS rešitev ter upravljanja poslovnih vsebin.

KCIM je večnajemniški DMS, ki omogoča podjetjem, da digitalizirajo svoje dokumente in upravljajo s papirnimi dokumenti ter elektronskimi datotekami z lahkoto. Digitalizirani dokumenti so indeksirani in shranjeni v enem samem centralnem repozitoriju. To ne le krepi varnost podatkov organizacije, ampak tudi olajša iskanje dokumentov ter dostop do njih, s čimer se odpravlja zmeda in čas, izgubljen pri iskanju manjkajočih datotek.

Ne glede na to, ali zaposleni delujejo iz skupnega delovnega prostora, domače pisarne ali na poti, bodo lahko z lahkoto digitalizirali, dostopali in upravljali svoje dokumente. Rešitev zagotavlja, da zaposleni še naprej delujejo učinkovito.

Druga pomembna značilnost KCIM je njegova zmogljivost shranjevanja. V Kyoceri so prepoznali običajno poslovno težavo preplačevanja za neuporabljeno shrambo v oblaku, ki nepotrebno povzroča stroške. Z rešitvijo KCIM uporabniki plačajo samo za shrambo, ki jo dejansko potrebujejo.

»S Kyocera Cloud Information Manager smo razširili naš portfelj rešitev v oblaku in lahko podjetjem zagotovimo boljši način za upravljanje njihovih dokumentov,« pravi John Kinses, direktor programske opreme pri Kyocera Document Solutions America, Inc. “Navdušeni smo, da lahko predstavimo intuitivno, varno rešitev in podjetjem nudimo odličen način za pomoč pri začetku njihove poti upravljanja dokumentov.”

Uvedba KCIM dokazuje nenehno motivacijo Kyocere, da odpravi ovire, s katerimi se soočajo današnji zaposleni pri iskanju načinov za izboljšanje produktivnosti in varnosti podatkov. KCIM še enkrat dokazuje, da ni poslovnega izziva, ki ga Kyocera ne bi mogla rešiti.

Več informacij na spletni strani >>>


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kyocera tiskalniki Xenon forte

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več