Računalništvo, telefonija
25.01.2019 15:15
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kvadrokopter za zgolj 31.99 evra

Wi-Fi kvadrokopter GoolRC T908W RC je edinstvenega videza.
Wi-Fi kvadrokopter GoolRC T908W RC je edinstvenega videza.

Kvadrokopterji so v zadnjih nekaj letih postali že nekaj povsem običajnega. Uporabljajo se kot orodje za zabavo ter celo kot delovni pripomoček ali varnostni sistem. Ko kupujemo kvadrokopter, pa se moremo seveda najprej vprašati, ali si želimo igračko ali nekaj resnega, recimo takšnega za snemanje videoposnetkov in fotografiranje. Danes vam predstavljamo takšnega, ki je idealen za zabavo, hkrati pa lahko z njim tudi kaj posnamete ali zgolj opazujete zaslon s sliko v realnem času..

Wi-Fi kvadrokopter GoolRC T908W RC je edinstvenega videza. Obljublja stabilen let, ima pa tudi vgrajeno 0,3 MP kamero, ki sicer ne obljublja presežkov, a se vam bo odkupil s prenosom slike v realnem času. Tako boste na zaslonu lahko kadar koli spremljali pokrajino s ptičje perspektive.

Vnaprej boste lahko določili tudi njegovo pot, kar prispeva k lažjemu upravljanju in boljši uporabniški izkušnji. Če bi ga slučajno v zraku izgubili oziroma ne vedeli, kje se trenutno nahaja, ga lahko s preprostim ukazom prikličete k sebi brez kakršnega koli upravljanja. Sicer ga lahko upravljate s konzolo ali pa enostavno z aplikacijo na svojem pametnem mobilnem telefonu. Naprej, nazaj, levo in desno ga v tem primeru usmerjate kar z nagibanjem mobilnika, kar je nadvse priročno.

Spletni trgovec Cafago ga do konca meseca januarja na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-rm8670.html?aid=novice ponuja v akciji za zgolj 31.99 evra (za to ceno boste morali vpisati kodo: CC867). Poštnina za izdelek je brezplačna (free shipping).

Kvadrokopter GoolRC T908W RC je opremljen tudi z LED lučjo, da ga v slabi svetlobi ali ponoči ne bi izgubili. S priloženim upravljalnikom se boste lahko z njim »igrali« v oddaljenosti približno 40 metrov, če ga boste upravljali s telefonom, bo ta razdalja 5 metrov krajša. Vgrajeno ima 3.7V 750mAh Lipo baterijo, ki bo z enim polnjenjem zadostovala za 6-8- minut letenja. Še velikost? 180×172 milimetrov, visok pa je 35 milimetrov.


Prijavi napako v članku