Računalništvo, telefonija
09.10.2012 15:30
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konferenca Bleeding Edge je pred vrati

Bleeding Edge 2012
Bleeding Edge 2012

Smo v času, ko veliko podjetij z željo po racionalizaciji stroškov začne varčevati pri izobraževanju. Vendar pa je izobraževanje na področju najsodobnejših tehnologij izredno pomembno za konkurenčnost podjetij v prihodnje.

Pri sedanjem ritmu razvoja bodo tehnologije, s katerimi se razvijajo rešitve, že v dveh do treh letih zastarele.

Višja raven tehničnega znanja v podjetju pomeni, da lahko strokovnjaki prevzemajo zahtevnejše projekte, se kakovostneje odločajo glede uporabe tehnologij in tako dolgoročno tudi povečujejo dobiček podjetja.

Zato organizatorji konference Bleeding Edge že peto leto organizirajo konferenco na najvišji vsebinski ravni in še vedno zahtevajo predavanja na ravni 400 ali več, predavatelje pa izbirajo glede na njihovo poznavanje tehnologij, strast do tehnologij, s katerimi se ukvarjajo, in njegovo sposobnost kakovostnega podajanja kompleksnih vsebin.

Konferenca nima glavne teme. Bleeding Edge pokriva osem tematskih sklopov, razdeljenih v dva ločena velika sklopa: ITpro za IT-strokovnjake in Dev za razvijalce. Na delu ITpro bodo na voljo teme s področij: administracija podatkovnih baz, poenotene komunikacije, infrastruktura in administracija oblakov. Na razvijalskem delu pa bodo predavanja s področij: uporabniški vmesniki, srednji sloj in storitve, podatkovne baze in računalniške storitve v oblaku.

Do 10.10.2012 lahko izkoristite prijavo early bird in se udeležite konference in predkonferenčnega dneva 25% ceneje.

Vse informacije o konferenci Bleeding Edge lahko najdete na povezavi www.bleedingedge.si.

p.s. RN VIP člane že čaka kupon s kar 40% popustom tukaj.


Prijavi napako v članku