Hi-fi sistemi
03.10.2014 18:57

Deli z drugimi:

Share

Kavč-kino užitki

Kavč-kino užitki
Kavč-kino užitki

Philipsovi predvajalniki blu-ray zagotovijo brezhibno sliko za bolj resnično doživljanje vsebin, ki jih gledamo. Predvajalnik Philips blu-ray BDP5700 s 3D Full HD prinaša čisto sliko visoke ločljivosti. Celo še nekoliko bolj resnično sliko zagotavljata predvajalnika BDP7750 in BDP9700 s tehnologijo 4K Ultra HD, ki sliki prinaša ostrino in čistost. Predvajalnik BDP9700 vsebuje tudi tehnologijo Qdeo™, ki omogoča predvajanje nevpadljivih in naravnih vidoposnetkov. Gre za sliko z manj šumi, izboljšanim kontrastom, natančnimi podrobnostmi in večjo globino.

Predvajalniki imajo certifikat DivX Plus HD, ki prinaša digitalni video v pravi visoki ločljivosti, kar pomeni, da uživamo v kakovostni sliki tudi pri videoposnetkih in filmih s spleta. Vsi trije predvajalniki ponujajo ogled vsebin v tehniki 3D. Nadenemo si očala in se prepustimo dogajanju, ki nas posrka vase.

K izvrstni sliki za popolno doživetje vsi trije predvajalniki dodajo tudi izvrsten zvok prostorski zvok HD 7.1, ki ga ustvarjata Dolby TrueHD in DTS-HD. Tehnologija ponuja najhitrejši zvok, razlike med reproduciranim zvokom in studijskim izvirnikom so neopazne, kot rezultat pa slišimo pristen zvok.

Izkoristimo možnosti povezovanja, ki nam jih ponujajo predvajalniki in naša izkušnja domačega predvajanja filmov bo postala še preprostejša ter pravi užitek. Miracast™ je standard za brezžično predvajanje zaslonov med enakovrednimi napravami, povezanimi preko Wi-Fi Direct. Tako si vsebine z domačih avdio-video-naprav preprosto, preko uporabniškega vmesnika, ogledamo na velikem zaslonu.

Z aplikacijo MyRemote pametni telefon ali tablični računalnik s sistemom iOS ali Android spremenimo v daljinski upravljalnik. Brezžično, preko omrežja Wi-Fi, upravljamo naprave kjerkoli v stanovanju. Iz kuhinje ali spalnice tako preprosto ugasnemo predvajalnik, če smo ga pozabili ob odhodu iz prostora.

Brezžično prenašanje glasbe, filmov in fotografij s tabličnega ali osebnega računalnika in pametnega telefona na predvajalnik blu-ray je z aplikacijo SimplyShare povsem preprosto; vse upravljamo kar iz udobja našega naslanjača. Tako lahko uživamo v raznolikem razvedrilu.

Philipsovi predvajalniki blu-ray so tudi oblikovno zasnovani tako, da v elegantni črni in s čistimi linijami polepšajo naš prostor.

Na voljo so po priporočenih maloprodajnih cenah: BDP5700/12: 139,99 EUR; BDP7750/12: 199,99 EUR in BDP9700/12: 549,99 EUR.

Vas zanima več iz te teme?
hišni kino

Prijavi napako v članku