Računalništvo, telefonija
09.07.2020 13:49
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Že veste, kam investirati denar v 2020?

Se sprašujete, kam investirati denar v 2020? Predvsem pa, kako pametno investirati? Preverjen ponudnik, ki mu zaupate, je vsekakor najboljša naložba denarja, nihče namreč težko prigaranih sredstev ne želi čez noč izgubiti.
Imate nekaj 100 €, ki vam stojijo na računu?
Imate nekaj 100 €, ki vam stojijo na računu?

Denar, ki ga zaslužimo s svojim delom, lahko z nekaj spretnosti in z mislijo na pametno investiranje oplemenitimo. Razmišljate o dopustu, a hkrati veste, da vas bo to spet udarilo po žepu?

Zakaj se ne bi že nekaj mesecev ali leto pred tem »vrgli« v  investiranje denarja v zlato, srebro, delnice, morda kriptovalute.

Najboljša naložba denarja

Imate nekaj 100 €, ki vam stojijo na računu? Že res, da so tam varno shranjeni, a zakaj ne bi tega zneska z investiranjem povečali. Kakšna je najboljša naložba denarja?

Investiranje denarja je lahko odlična naložba, saj je tako ali drugače cilj vsakega izmed nas čim bolj lagodno življenje. Investiranje denarja nam lahko na dolgi rok ali ob investiranju večjih vsot prinese zajeten kupček finančnih sredstev, s katerimi si bomo privoščili razvajanje ali celo kak večji nakup.

Če boste na spletu iskali nasvete, kam investirati denar v 2020, boste našli 1001 nasvet. A vemo, kako je s tem – nekateri nasveti so boljši, drugi slabši, nekateri uporabni, drugi neuporabni, vsem pa je skupno to, da se morate odločiti za pametno investiranje, če želite iz igre iziti kot zmagovalec.

Kako pametno investirati svoj denar

Vsakdo se na določeni točki, če le ima možnost, odloča, kam investirati denar. Mi smo se vprašali prav to in izvedeli za spletno platformo AvaTrade. S pomočjo platforme AvaTrade je mogoče investirati v delnice podjetij, žlahtne kovine, kriptovalute … 

(79 % malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji in ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja.)

Platforma je primerna tako za izkušene investitorje kot za začetnike, saj obljublja enostavno upravljanje in preglednost. Po prijavi v platformo AvaTrade in nekaj klikih ugotovimo, da to povsem drži. Registracija (registrirate se lahko TUKAJ) je povsem BREZPLAČNA in zahteva le vpis vaših podatkov, kot smo vajeni iz nekaterih drugih portalov. Sama prijava je logična in vas vodi po korakih.

Prijava je torej BREZPLAČNA, če želite trgovati, pa morate vložiti določen znesek, s katerim trgujete oziroma denar vlagate, kamor želite. Ko v AvaTrade vložite sredstva, ste torej pripravljeni na trgovanje oziroma investiranje.

Na vstopni strani najdete všečen in pregleden seznam trgov, v katere je mogoče investirati. S kliki po menijih pa se odpre svet neskončnih možnosti investiranja v različne trge. Pregledni meniji tudi sicer nudijo vrsto različnih možnosti. Med drugim lahko spremljate statistiko vseh delnic, valut in ostalih trgov. Rasti in padci so prikazani v preglednih grafih. Tam najdete tudi ceno nakupa in prodaje ter spremembo za določeno obdobje. 

Zato ne čakajte in čim prej ugotovite, kakšna je najboljša naložba denarja.

Investiranje v kriptovalute

Portal AvaTrade nudi enostaven in varen vstop v svet investiranja. Če želite izvedeti, kako najbolj enostavno investirati v bitcoin, preberite ČLANEK NA POVEZAVI. Tu boste lahko prebrali o naši izkušnji investiranja v kriptovaluti bitcoin in ether, članek pa vas tudi po korakih vodi od izbora platforme in registracije uporabnika do samega postopka investiranja na spletni platformi AvaTrade.

Trgovanje s cenami nafte

Na spletni platformi AvaTrade lahko, kot smo že omenili, trgujete tudi s cenami nafte. V zadnji mesecih se je splačalo investirati v nafto, saj so na primer s ceno teksaške lahko nafte z dobavo v maju prvič v zgodovini trgovali celo po negativni ceni. 

Trgovanje z delnicami

Eden izmed zanimivih načinov investiranja na spletni platformi AvaTrade je tudi trgovanje z vrednostjo delnic podjetij. Če ujamemo pravi trenutek, smo lahko hitro na konju. Omenjen spletni portal je kot nalašč za tovrstna vlaganja in je varen ter primeren tudi za popolne začetnike, ki na njem poleg možnosti investiranja dobijo tudi kup informacij. Delo jim olajšata tudi enostavna in pregledna tako dostop kot upravljanje.

Se še sprašujete, kam investirati denar v 2020? Kot smo zapisali v samem začetku, je na trgu ogromno različnih platform in možnosti za investiranje. Prepričali smo se, da je AvaTrade varen in vreden zaupanja, hkrati pa lahko s pomočjo platforme vlagate v res veliko število različnih trgov. Pomembno je , da se registrirate in že lahko začnete raziskovati.

Trgovanje s CFD-ji

Trgovanje s CFD-ji je eden izmed možnih načinov trgovanja na spletu. Če to počnete na spletnem portalu, kakršen je AvaTrade, ste lahko prepričani, da gre za varno in pametno investiranje. Kaj pa pravzaprav pomeni trgovanje s CFD-ji? To je kratica za pogodbe za razliko. V tem primeru niste lastnik tega, v kar vlagate, so pa lahko CFD-ji odličen način za investiranje – in prav to omogoča AvaTrade. CFD je sporazum na vrednost proizvoda, pa naj bi to zlato, delnica ali kriptovaluta. Giblje se podobno kot vrednostni papir ali surovina.

CFD pogodba temelji na vrednosti surovine, delnice, kriptovalut ali česar koli, s čimer je možno trgovati, fizično pa tega seveda nimate. Če smo zadevo dobro proučili in ujamemo pravi trenutek, bomo zaslužili, zato je modro proučiti trge. In ravno zdaj bi lahko bil pravi čas za vlaganja.

OPOMBE

* AvaTrade ponuja tako vlaganje v delnice kot tudi v kriptovalute ter trgovanje s CFDji.

* Upoštevajte, da so CFD-ji zapleteni instrumenti, z visoko stopnjo tveganja, kjer je zaradi vzvoda možna hitra izguba denarja. 79 % malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji in ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja.

* Pretekli donosi niso jamstvo za bodoče donose.

* Kriptovalute so nestanovitni instrumenti, ki lahko v zelo kratkem časovnem okviru močno nihajo in zato niso primerni za vse vlagatelje. Razen s CFD-ji trgovanje s kriptovalutami ni urejeno in ga zato ne nadzoruje noben regulativni okvir EU.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

OTEL d.o.o.

Klavčičeva ulica 12, 1241 Kamnik, Tel: 041 505 323