Slika, tv, avdio
Fotoaparati in kamere
31.01.2022 15:50
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kakovostna kamera, ki poskrbi, da ste tudi na spletnih sestankih videti profesionalno

Vajeni smo, da se za poslovne sestanke v živo temu primerno uredimo. V živo nas sogovornik tudi jasno vidi, kar je ob prvem stiku zelo pomembno. To so podrobnosti, ki so, ko se z nekom srečamo, samoumevne. Kako pa je na spletnih sestankih?
Aplikacija Logi Tune Desktop poenostavlja nadzor in prilagajanje naprav Logitech, vključno s spletno kamero Logitech Brio Ultra HD.
Aplikacija Logi Tune Desktop poenostavlja nadzor in prilagajanje naprav Logitech, vključno s spletno kamero Logitech Brio Ultra HD.

Tudi spletni sestanki bi morali biti odraz človeka in njegovega spoštovanja do sogovornika. Kakovostni spletni sestanki so ogledalo srečanja v živo. V resnici se srečanje v živo ali na spletu ne moreta prav zares primerjati, na nas pa je, da se potrudimo, da so razlike med obema vrstama sestankov čim manjše.

Poleg osnovnega pogoja, torej računalnika s povezavo na svetovni splet, je najbolj pomembna komponenta za kakovosten spletni sestanek kamera. Če nimamo dobre poslovne kamere, je že prvi vtis nekoliko meglen. Sami se ne prikažemo v najboljši luči, izgubimo lahko samozavest, sogovorniku je lahko neprijetno, hkrati pa se izgubi velik del neverbalne komunikacije, ki je že tako na spletu nekoliko omejena.

S profesionalno poslovno spletno kamero teh težav ne boste imeli. Če veliko sestankujete in daste kaj nase, je to nekaj, kar si morate privoščiti.

Logitech Brio Ultra HD – najboljša spletna kamera za posel

Logitech Brio Ultra HD je najnaprednejša poslovna spletna kamera, polna inovativnih tehnologij, ki dviguje mejo odličnega video sodelovanja v 4K HD. RightLight 3 in tehnologija visokega dinamičnega razpona (HDR) se samodejno prilagajata, kar v praksi pomeni, da boste videti odlično tudi ob šibki svetlobi in v zelo raznolikih svetlobnih okoljih – celo z bleščečo svetlobo iz ozadja, zaradi katere bi bil sicer vaš obraz temen in nerazpoznaven.

Brio je izdelek, ki je certificiran za poslovno rabo in z vgrajenimi optičnimi in infrardečimi senzorji podpira Windows Hello. S pomočjo te tehnologije se računalnik sam odklene, ko kamera zazna vaš obraz. Pozabite na tipkanje gesla – le poglejte v kamero in računalnik bo odklenjen.

Kristalno čist video

Brio je izjemna kamera, ki pretaka kristalno čisto sliko. Videli boste barve in podrobnosti, ki jih na spletnih sestankih niste vajeni. Samodejno ostrenje in 5-kratna povečava naredita uporabniško izkušnjo nepozabno. Kamera ponuja 4K Ultra HD pri 30 sličicah na sekundo, HD 1080p pri 30 ali 60 sličicah na sekundo in HD 720p pri 30, 60 ali ultra gladkih 90 sličic na sekundo.

Izberete lahko vidno polje

Želite, da se vidi samo vaš portret ali poleg tega še polovico delovne sobe? Kakor želite. Izbirate lahko med tremi prednastavitvami vidnega polja. Če želite idealen portretni način (glava in ramena), izberete 65-stopinjski pogled. Če želite zajeti več prostora, izberete 78-stopinjski kot ali celo 90-stopinjskega. V praksi: večji je kot, več prostora za vami bo sogovornik videl.

Ne samo čista slika, tudi zvok ne zaostaja

Logitech Brio se ne ponaša samo s kristalno čisto sliko. Vgrajene ima tudi mikrofone s tehnologijo za odpravljanje hrupa. Jasno zajemajo zvok z razdalje do enega metra v vse smeri, ne da bi se zaradi tega povečal hrup iz ozadja. Govor je zelo podoben naravnemu in predvsem jasen.

Enostavno in uporabniško izpiljeno

Aplikacija Logi Tune Desktop poenostavlja nadzor in prilagajanje naprav Logitech, vključno s spletno kamero Brio. Deluje nevsiljivo, a ima vse, kar potrebujete za nemoten nadzor in sodelovanje. Z njo lahko sliko povečate, pomanjšate, spreminjate nastavitve barve in jih prilagajate, nastavite ročno ostrenje in podobno.

Brio je izdelek, ki je certificiran za Skype for Business in Microsoft Teams® ter deluje s Cortano® in Windows Hello. Certifikati in združljivost z drugimi priljubljenimi aplikacijami vključujejo BlueJeans, Cisco Webex™, Fuze, Google Meet™, GoToMeeting®, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video, Vidyo in Zoom®.

Več najdete na www.vibor.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Logitech spletne kamere

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več