Tiskalniki in skenerji
23.06.2022 11:19

Deli z drugimi:

Share

Kako načrtovati stroške poslovanja in poskrbeti za okolje?

Cene življenjskih potrebščin v Sloveniji rastejo v nebo. Inflacija se krepi in prinaša negotovost na trgu.
Z najemom tiskalnika podjetje nima stroškov z nakupom tiskalnika, nabavo potrošnega materiala in vzdrževanjem. Vir: Optiprint
Z najemom tiskalnika podjetje nima stroškov z nakupom tiskalnika, nabavo potrošnega materiala in vzdrževanjem. Vir: Optiprint

V podjetju lahko največ naredite s tem, da načrtujete stroške in zajezite nepredvidljive dogodke. Kako? Tako, da se lotite pregleda operativnih stroškov v pisarni in se odločite za najem tiskalnika po fiksni ceni.

Z najemom tiskalnika podjetje nima stroškov z nakupom tiskalnika, nabavo potrošnega materiala in vzdrževanjem.

Načrtujte stroške tiskanja že danes, saj so le-ti fiksni

Najem podjetje razbremeni nakupa lastniškega tiskalnika, stroška nabave potrošnega materiala, vzdrževanja in popravil. Najem je transparentna rešitev brez skritih stroškov. Cena pri najemu tiskalnikov je fiksna in vključuje vse za brezskrbno tiskanje, kopiranje in skeniranje.

Ker najem vključuje potrošni material, se zaposlenim ni več treba ukvarjati z nakupovanjem le-tega.

Skrb za okolje in družbena odgovornost

V primeru, da imate lastniški tiskalnik, tonerji in kartuše predstavljajo visok strošek. Po končani uporabi se podjetja ne zavedajo, kako pomembno je recikliranje, saj kartuše predstavljajo odpadek. Večina tonerjev in kartuš pristane v smeteh in nato na odlagališčih, kjer za razgradnjo potrebujejo vsaj 400 let. Rešitev je v recikliranju. Z najemom tiskalnika podjetje razbremeni svojo odgovornost do okolja. Ponudnik najema ima že vzpostavljen proces recikliranja in v celoti prevzame odgovornost za ravnanje z odpadki.

Brizgalna tehnologija in svet ekološkega barvnega tiskanja

Neprekinjena brizgalna tehnologija ponuja okolju prijazno rešitev pri tiskanju vsakodnevnega materiala, kot so pogodbe, šolske naloge, računi … Njena prednost je doseganje ciljev trajnostnega razvoja, saj v procesu uporabe ne zavrže niti enega seta kartuš. Predstavlja nov standard ekološkega barvnega tiskanja, ki temelji na recikliranju materialov in je del krožnega gospodarstva. Gre za razvit sistem zalogovnikov, ki tiskalnikom omogoča neprekinjen dotok črnila brez menjave kartuš. Inovacija je izenačila ceno črno-belega tiska z barvnim, kar pomeni, da z njeno uporabo podjetje tiska barvno, hkrati pa skrbi za okolje.

Celostni najem, ki ponuja brezskrbnost in udobje

Celostni najem tiskalnika v paketu vključuje svetovanje, optimizacijo stroškov tiskanja v podjetju, namestitev tiskalnika in priklop, uporabo tiskalnika in vzdrževanje. Podjetja tiskajo barvno za ceno črno-belih izpisov. Ena največjih prednosti je servisna podpora na daljavo in na lokaciji. V primeru nedelovanja tiskalnika se napravo nadomesti. Podjetju zdaj ni treba več skrbeti za naročanje rezervnih delov, časovne zamike in nepredvidljive stroške.

Odzivna in celovita tehnična podpora

Podpora je organizirana tako na terenu kot tudi na daljavo. Strokovnjaki klicnega centra so dosegljivi v času uradnih ur in večino programskih izzivov razrešijo takoj. V primeru mehanskih okvar delujejo ekipe izkušenih terenskih serviserjev, ki še isti dan razrešijo enostavne tehnične zaplete.

Optiprint je slovensko podjetje, ki nudi celostni najem barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav po vsej Sloveniji in širši Adria regiji. V podjetju so razvili inovacijo neskončne barvne kartuše, ki predstavlja zanesljivo in trajnostno rešitev tiskanja, kopiranja in skeniranja. Neskončna barvna kartuša je Optiprintova ekološka rešitev, ki temelji na neprekinjenem dotoku črnila. V vsej življenjski dobi tiskalnika v Optiprintu ne zavržejo niti enega seta kartuš.

Optiprint nudi zanesljivo in trajnostno rešitev tiskanja po fiksni ceni tudi v nepredvidljivih časih. Optiprintov najem nudi učinkovit pregled nad stroški tiskanja v podjetju, saj je cena najemnine fiksna in se kljub nepredvidljivi situaciji na trgu ne spreminja. Več najdete na www.optiprint.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
najem tiskalnika

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OPTIPRINT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OPTIPRINT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OPTIPRINT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več