Računalništvo, telefonija
25.06.2020 08:54
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj nam prinaša pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Revolve?

Pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Revolve bo kot nalašč tudi za opravljanje športnih aktivnosti.
Pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Revolve bo kot nalašč tudi za opravljanje športnih aktivnosti.

Relativno poceni izdelki podjetja Xiaomi se lahko na področju pametnih mobilnih telefonov Android brez težav kosajo z izdelki vodilnih podjetij. Nedavno pa se je podjetje še poglobilo na področju pametnih ročnih ur, in sicer v okviru blagovne znamke Mi. Gre za pametno ročno uro Xiaomi Mi Watch Revolve, ki je v osnovi mednarodna različica pametne ročne ure Mi Watch Color, ki gre na Kitajskem v prodajo kot za stavo.

Pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Revolve nam bo prišla v poštev tako za vsakdanja opravila kot za opravljanje športnih aktivnosti. Ta namreč razpolaga z zaslonom AMOLED s 3,5-centimetrsko oziroma 1,39-inchčno diagonalo, ločljivostjo 454 x 454 slikovnih točk in gostoto izpisa 462 točk na palec. Tu bo zagotovljena tudi podpora za bogato paleto tehnologij, kit so navigacijski sistem GPS, brezstični sistem NFC ter brezžični povezavi Bluetooth (5.0) in Wi-Fi (802.11 b/g/n). Celoto povezuje mobilni operacijski sistem Google WearOS, napolnjena baterija pa naj bi zagotavljala tudi do 14 dnevno avtonomijo delovanja v pripravljenosti.

Zanimivo pametno ročno uro Xiaomi Mi Watch Revolve lahko uporabljamo do globine 50 metrov, kar pomeni, da je pisana na kožo tudi ljubiteljem vodnih aktivnosti. Maloprodajna cena novosti sicer še ni bila razkrita, verjamemo pa, da bo zagotovo precej cenejša v primerjavi s sorodnimi izdelki.


Prijavi napako v članku