Slika, tv, avdio
Poslovne rešitve
27.09.2022 10:48

Deli z drugimi:

Share

Kaj je to na stropu?! Stropni mikrofoni za nemotene videokonference

Svet postaja vse bolj povezan - ne glede na to, ali govorimo o prostem času ali o poslu. Lokacija, kjer smo oziroma delamo, postaja postranskega pomena. Da bi podjetja sledila trendom in zaposlenim omogočala način dela s katere koli lokacije, iščejo za to prilagojene rešitve.
Foto: Teksel
Foto: Teksel

Konferenčne in sejne sobe se spreminjajo in postajajo prostori za sodelovanje. Videokonferečni sistemi niso več le želja, postali so bolj potreba oziroma nujen del opreme. Eden takšnih je ClearOne COLLABORATE Versa Pro 150.

Pozabite na tehnične težave, na zvok brez slike ali sliko brez zvoka, kar zna biti še bolj nerodno in neuporabno. Sebi in svojim sodelavcem privoščite profesionalni sistem za videokonference.

Prednosti profesionalnega sistema za videokonference

Poleg tehničnih težav, ko se lahko zgodi, da sogovornika ne vidite ali ne slišite, je pri videokoferecah navadno največja težava hrup iz ozadja. Vsak nenameren zvok v prostoru negativno vpliva na kakovost sestanka, v najslabšem primeru je rezultat lahko nerazumevanje povedanega in podobno. Kakovostni mikrofoni in programska oprema to težavo odpravljajo na najboljši možen način. Zmanjšajo nepotreben hrup in zagotovijo primerno jakost in kakovost zvoka med videokonferenco.

Kako pa je z videom? Zgodba je podobna. Če želite kakovostno izkušnjo, potrebujete kakovostno opremo, to je jasno kot beli dan. Visoka ločljivost, zmožnost prikaza vseh udeležencev sestanka ter uporabniku prijazna oprema, ki jo bo dejansko znal uporabljati – to so tri ključne točke, ki jih mora oprema zagotavljati, če želite uspešno komunicirati.

ClearOne – in težav bo konec

Rešitve ClearOne so točno to, kar ste do zdaj pogrešali. Zagotavljajo kakovost, ki jo potrebujete za uspešen avdio-video sestanek.

Videokonferenčni sistem ClearOne COLLABORATE Versa Pro 150 vsebuje profesionalni avdio DSP mešalnik CONVERGE Huddle, ki lahko pokrije vse sodobne AV potrebe v sejnih in konferenčnih sobah. Mešalnik lahko povežete s ClearOne ali z zunanjimi napravami drugih proizvajalcev, kot so mikrofoni, zvočniki, kamere in zasloni. Na voljo so najnovejši algoritmi za obdelavo zvoka, odpravljanje akustičnega odmeva in hrupa.

Del kompleta je tudi tri-elementno stropno mikrofonsko polje, ki z vrhunsko kakovostjo zvoka izboljša vsako konferenčno aplikacijo. Mikrofonsko polje zagotavlja bogat zvok s tremi mikrofoni širokega razpona, nameščenimi skupaj v eno enoto s 360-stopinjsko pokritostjo prostora.

Za zvok in povezljivost poskrbita mikser in mikrofonsko polje, za video pa Unite 150 PTZ kamera, ki ji lahko z daljinskim upravljanjem prilagodite položaj in povečavo. Na voljo je 12x optična povečava, podpora za Full HD ločljivost 1080p (30 sličic na sekundo) in zmožnost zajema vseh udeležencev v prostoru. Združljiva je s priljubljenimi aplikacijami, kot so Microsoft Teams, WebEx, Zoom in COLLABORATE Space. Sistem je primeren je za prostore vseh velikosti.

Več o rešitvi najdete >>> TUKAJ.

Za več informacij obiščite spletno stran www.teksel.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
delo od doma

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

INSTATEXT d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana,
InstaText je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja predvsem z umetno inteligenco in obdelavo naravnega jezika. Specializirani so za razvoj storitev avtomatiziranega izboljševanja ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več