Računalništvo, telefonija
19.04.2016 11:58

Deli z drugimi:

Share

Kaj je Microsoft NT konferenca in komu je namenjena?

Kaj je Microsoft NT konferenca in komu je namenjena?
Kaj je Microsoft NT konferenca in komu je namenjena?

Digitalna preobrazba poslovanja, ki je postala nujna za uspešnost podjetij, vsako leto znova nadgrajuje tudi vsebino NT konference. Izobraževalni in strokovni dogodek podjetja Microsoft Slovenija tako udeležencem ne predstavlja več le tehnoloških novosti iz IT sveta in informacijskih trendov, temveč tudi načine, kako le-te vključiti v vsakodnevne poslovne procese.

Microsoftova NT konferenca je največja slovenska tehnološko-poslovna konferenca. Na 21. NT konferenci maja v Portorožu bodo priznani domači in tuji poznavalci tehnologije in poslovnega sveta posredovali pomembne tehnološke in poslovne informacije, ki vam bodo olajšale odločitve o tem, kako nadgraditi poslovne procese v hitre, časovno učinkovite in cenovno racionalnejše poti do ciljev. Lansko leto je na dogodku svoje znanje predajalo več kot 150 predavateljev.

NT konferenca združuje tako IT strokovnjake kot razvijalce in jim ponuja odlično platformo osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi in mreženja. Tehnološki del konference pa se vsako leto bolj prepleta z uporabnimi poslovnimi vsebinami, ki navdušujejo tudi HR managerje, vodje marketinga ter odločevalce v finančnem sektorju in prodaji.

Dogodek je s svojo široko vsebino, odličnim okoljem za osebna srečanja in poslovne sestanke ter sproščenim vzdušjem obkonferenčnega dogajanja zagotovo prostor, kjer boste tudi vi našli nekaj zase. O tem, da je NT konferenca v slovenskem prostoru res pomemben in vsebinsko relevanten dogodek, govori tudi dejstvo, da smo lansko leto zabeležili več kot 1.700 udeležencev.

Microsoftova NT konferenca je vedno v koraku s časom, vsakič znova vam postreže z najnovejšimi informacijami ter skupaj z vami pogleda tudi v tehnološko prihodnost.

Preberite si več o NT konferenci ter si oglejte video posnetek lanskega dogajanja, ki vas bo zagotovo prepričal, da se nam pridružite tudi letos!

Na spletni strani www.ntk.si si že lahko ogledate vsebino NT konference, za več informacij pa nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.


Prijavi napako v članku