Računalništvo, telefonija
15.09.2011 10:58
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Jesenski Red Orbit Šejk 2011

Po vročem in pestrem poletju je čas, da slovensko marketinško sceno zopet dodobra prešejkamo – pogledamo, katera blagovna znamka je imela najboljšo »žetev«, in prisluhnemo nasvetom za novo »setev«.
Jesenski Red Orbit Šejk 2011
Jesenski Red Orbit Šejk 2011


Vabimo vas, da se udeležite Jesenskega Red Orbit Šejka (http://sejk.red-orbit.com/), ki se bo že tradicionalno odvil v Vip salonu Kluba 300 v Ljubljani, in sicer v torek, 11. oktobra 2011, ob 8:30 uri.

Red Orbit Šejk je mešanica neverjetnih uspehov in popolnih polomij, uspešnih in neuspešnih trženjskih akcij tujih in domačih blagovnih znamk. Je zvarek študij primerov, izpeljanih na različnih komunikacijskih kanalih in medijih. Je miks naročnikov in agencij, medijev in uporabnikov. Je dogodek, ki vam da vpogled v najaktualnejše trende v digitalnem marketingu.

Red Orbit kot vodilno podjetje na področju iskalnega marketinga, optimizacije spletnih strani, zakupa ključnih besed in social media marketinga tokrat organizira svoj tretji dogodek s področja digitalnega marketinga. Zimski in Spomladanski Šejk sta požela navdušene odzive udeležencev – več o njima lahko preberete na http://sejk.red-orbit.com/ −, na Jesenskem pa vas bodo Red Orbitovci in njihovi vabljeni gostje znova presenetili. Jesenski Šejk bo drugačen – še boljši!

Na Jesenskem Šejku bomo premešali plodove aktualnih trendov v digitalnem marketingu in študij iz tujine, preizkusili bomo recept Z glasbo do večje prepoznavnosti blagovne znamke podjetja Universal Music Slovenia, uživali ob zvrhani skodelici dišeče Barcaffe in njene jesenske kampanje ter šejkali različna mnenja ob okrogli mizi na temo Vpliv Facebooka na uspeh blagovne znamke.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ORBIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ORBIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ORBIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku