Strojna oprema
29.03.2006 14:23

Deli z drugimi:

Share

Iskratel na svetovnem forumu 21st Century Communications

Skupina Iskratel se od 27. do 30. marca predstavlja na svetovnem forumu 21st Century Communications v Londonu, ki je hkrati eden najpomembnejših informacijskih in komunikacijskih dogodkov tega leta. Iskratel na produktnem nivoju predstavlja napredni gradnik omrežji naslednjih generacij, produkt SI2000 MSAN, aktivno pa sodeluje tudi s predavanji.

V sklopu foruma, na katerem se predstavljajo ponudniki storitev, operaterji, končni poslovni uporabniki, ponudniki rešitev, industrijski analitiki in dobavitelji opreme, se hkrati odvijajo tehnološke demonstracije vodilnih telekomunikacijskih dobaviteljev in inovatorjev IP opreme, medtem ko za vrhunski nivo predavanj in konferenc skrbi kakovostna izobraževalna vsebina.

Skupina Iskratel sodeluje na vseh ravneh predstavitev, s posebnim poudarkom na prikazu naprednega produkta SI2000 MSAN, ki je v sklopu tako široke družbe sodelujočih podjetij, zanimiv tudi za moderne alternativne telekomunikacijske akterje, kot so ponudniki internetnih storitev, kabelski in City operaterji. SI2000 MSAN kot gradnik omrežij naslednjih generacij namreč omogoča vrhunsko infrastrukturo, primerno za ponudbo naprednih telekomunikacijskih rešitev, kot sta na primer IP TV ali rešitve v »hospitality« segmentu. Skupina Iskratel se v sklopu foruma 21st Century Communications v Londonu predstavlja tudi s predavanjem Franca Dolenca, direktorjem področja Produkti in rešitve, »Enabling multi-service end-to-end solutions: Where do wireline and IMS meet?«

Nastop Iskratela na svetovnem forumu 21st Century Communications je del integrirano zastavljenega mednarodnega udejstvovanja slovenskega telekomunikacijskega podjetja, ki se je udarno začelo že s CeBIT-om, v Londonu pa se nadaljuje pod krovnim sporočilom »Connecting Technology and Experience«.


Prijavi napako v članku