Digitalizacija
12.11.2021 13:45

Deli z drugimi:

Share

Iščete nove izzive? Mogoče sanjsko službo?

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!

Podjetja težko sledijo hitrosti današnjega spreminjajočega se digitalnega sveta. Vendar imajo prednost podjetja, ki so tehnološko bolj podkovana in uporabljajo najnovejše digitalne metode za delovanje, promocijo, sodelovanje s strankami in rast svojega podjetja. Vse to pa bi bilo nemogoče brez izobraženega in tehnično podkovanega IT kadra.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Podjetje Guardiaris d.o.o. je visoko tehnološko podjetje, usmerjeno v raziskave in razvoj naprednih simulacijskih tehnologij. So strastna skupina inovatorjev, inženirjev, grafikov in znanstvenikov s 16 letno tradicijo, ki premika meje med virtualnim in realnim svetom. V svoj tim vabijo strastnega C++ razvijalca/-ko, ki bo s svojim znanjem prispeval/-a k inovativnemu razvoju njihovega 3D grafičnega pogona (game engina).

V Nudge Labs d.o.o. vabijo QA inženirja/ko, ki bi na njihovih projektih vzpostavil/a avtomatizacijo testov in (so)oblikoval/a QA procese po sodobnih smernicah. Ponujajo konkurenčno plačilo in pa umirjeno delovno okolje.

Bankart je vodilno slovensko podjetje na področju procesiranja sodobnih plačilnih instrumentov. V svoje vrste vabijo varnostnega
inženirja, ki bo skrbel in upravljal z varnostnimi orodji, sistemi in rešitvami ter svetoval pri načrtovanju in upravljanju varnostnega delovanja družbe.

Mlada in drzna ekipa podjetja HS Plus v svoje vrste vabi PHP developerja (m/ž). Tvoja naloga bo back-end PHP programiranje, razvoj novih funkcionalnosti za avtomatizacijo poslovnega procesa, razvoj internih sistemov in aplikacij. Prijavi se še danes!

SRC logotip

Podjetje SRC vabi razvojnega inženirja na področju Java (m/ž), ki ga navdušuje njihova vizija, vrednote in zmagovalna kultura. Kandidat bo sodeloval pri pripravi celovitega načrta za razvoj programske opreme in izvajal naloge potrebne za razvoj programske opreme.

Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga vodilnim svetovnim podjetjem pri pospešenem izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in tržnih priložnosti. Iščejo izkušene .NET razvijalce
programske opreme (m/ž), ki bi se pridružili njihovi ekipi v Ljubljani ali Mariboru in se skupaj spopadli z novimi izzivi.

Iščejo tudi Java razvijalca začetnika (m/ž) z velikim potencialom, ki bi se lahko pridružil in postal del naše vedno večje ekipe pri vznemirljivem FinTech projektu. Ekipi Endava se lahko pridruži tudi izkušeni poslovni analitik (m/ž) z odličnim razumevanjem poslovnih domen in področje svetovanja.

kariera-logotip

Vas veseli delo na področju Back-end razvoja? Naloge kandidata obsegajo: načrtovanje, razvoj, testiranje in vzdrževanje aplikacij mobilne denarnice, administracija in razvoj na področju back-end. Pričakujejo 3 leta delovnih izkušenj na področju back-enda ali full-stacka, odlično poznavanje Jave, Spring framework-a in Linuxa.

V mladem, prodornem podjetju iz Maribora Solve-X, ki deluje na področju razvoja in oblikovanja kompleksnih programskih rešitev, mobilnih in spletnih aplikacij iščejo DevOps inženirja (m/ž), ki bi se pridružil njihovi ekipi. Delo obsega administracijo, vzdrževanje in nadgrajevanje obstoječe strežniške arhitekture.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več