Življenjski slog
27.03.2024 10:29

Deli z drugimi:

Share

Iščeš pravo ljubezen? Pomladna akcija na ona-on.com: 24 ur brezplačne uporabe

Izkoristi časovno omejeno ponudbo! Ona-on.com podarja 24 ur neomejenega dostopa do največje baze samskih v Sloveniji. Zgodi se le 1x na leto, zato ne zamudi!
Foto: Ona-on.com
Foto: Ona-on.com

Pomlad je v zraku – ljubezen cveti! Če si v samskem stanu in iščeš tisto posebno osebo, je zdaj pravi trenutek, da se pridružiš največji slovenski spletni aplikaciji za zmenke ona-on.com. 

Posebej zate, ki verjameš, da je pomlad idealni čas za iskanje ljubezni, imamo posebno darilo: uživaj v 24-urnem BREZPLAČNEM dostopu do vseh premium storitev na ona-on.com.

Registriraj se zdaj in začni raziskovati profile naših uporabnikov, ki si kot ti, želijo resno zvezo. Velja samo do konca pomladi! 😉

Kakšne ugodnosti te čakajo ob registraciji na ona-on.com?

24 ur polnega dostopa do premium storitev ona-on.com:

💜 NOVO: Kupid dela zate – Kupid na ona-on.com poišče prave kandidate zate na podlagi tvojih kriterijev in med vama prebije led, tako da izmenja Uvodni sporočili, nato pa vidva preverita, če je med vama prava simpatija.

💜 Neomejeno pošiljanje sporočil – Popestri svoje dneve z zanimivimi klepeti na ona-on.com, deli animirane GIF-e in komentiraj fotke drugih uporabnikov.

💜 Izkoristi Cekinčke – Povečaj si možnosti, da spoznaš pravo osebo tako, da izpostaviš svoj profil! Cekinčke lahko porabiš tudi za pošiljanje animiranih daril in vabil na zmenke.

💜 Dvosmerno ujemanje profilov – Preveri, kako se s tvojo simpatijo ujemata na najpomembnejših življenjskih področjih. Preveri tudi astrološko ujemanje.

💜 Avdio Video zmenki – Še pred zmenkom v živo se pokličita (brez izdajanja telefonske številke, saj vse poteka prek ona-on.com) in preverita, če je med vama simpatija.

💜 Koraki do uspeha – Kupid ti predstavi, kaj moraš narediti, da boš pri iskanju pravega partnerja čim bolj uspešen/a.

💜 In še veliko več! Registriraj se zdaj in odkrij vse premium funkcije.

Zakaj izbrati ona-on.com?

Zavedamo se, da je iskanje ljubezni in pravega partnerja lahko zahtevno. Zato smo razvili premium storitve, ki tvoje iskanje poenostavijo in pohitrijo. Zakaj moraš preizkusiti ona-on.com?

💚 Ker ti bo tvoj pomočnik Kupid pomagal na vsakem koraku uporabe ona-on.com. Lahko ga izkoristiš kot posredovalca ali mu le slediš po korakih in vzameš iskanje prave simpatije v svoje roke.

💚 Ker je ona-on.com v več kot 20. letih delovanja združil več kot 30.000 parov, kar dokazuje, da spletna aplikacija res deluje.

💚 Ker je ona-on.com 3x nagrajen za najboljšo spletno aplikacijo v Sloveniji (2x najboljša namizna aplikacija (login) – prvak WebSi, 2021 & 2023 in 1x najboljša mobilna aplikacija – prvak WebSi, 2018).

💚 Ker te na ona-on.com čaka več kot 80.000 mesečno aktivnih uporabnikov, ki si tako kot ti želijo pravega partnerja.

💚 Ker lahko v pomladi vse premium ona-on.com storitve preizkušaš 24 ur popolnoma brezplačno!

Pomlad je pravi čas za začetek nove resne zveze. Od piknikov v parku do sprehodov ob sončnem zahodu … obstaja nešteto načinov, kako uživati ​​spomladi s svojo posebno osebo.

Ne zamudi priložnosti, da to pomlad najdeš pravo ljubezen – registriraj se zdaj in začni svojo pot do pravega partnerja še danes.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Ona-on.com.
Vas zanima več iz te teme?
ona-on.com


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več