Računalništvo, telefonija
28.04.2019 14:04

Deli z drugimi:

Share

Informacijska cesta, ki povezuje slovenske zgodbe o uspehu

.. Ambicioznim organizacijam je potrebno ponuditi informacijske rešitve, ki poslovnih procesov ne bodo postavljale na glavo, temveč jih bodo izboljšale, če so šibki in optimizirale, če so dobri ..
Informacijska cesta, ki povezuje slovenske zgodbe o uspehu
Informacijska cesta, ki povezuje slovenske zgodbe o uspehu

Kaj imata lahko skupnega največji medicinski center v Sloveniji in naša edina javna radiotelevizijska organizacija? Ali obe osrednji akademski ustanovi in druga največja banka v državi? Odgovor na obe zastavljeni vprašanji je enak: Vsem je skupna poslovna programska oprema družbe RC IRC Celje.

Družba RC IRC Celje že peto desetletje soustvarja informacijsko dobo in združuje pionirska odkritja na področju informacijskih tehnologij z obvladovanjem poslovnih procesov. Kot ustvarjalni organizem je predana razvoju, uvajanju in vzdrževanju takšnih informacijskih produktov, ki različnim poslovnim sistemom omogočajo preskok na ravni odličnosti, kakovosti in zanesljivosti.

Kadarkoli se vodstva najuglednejših podjetij, družb in javnih ustanov odločijo slediti najvišjim standardom kakovosti, pogosto naletijo na vprašanja, povezana z organizacijo in informatizacijo njihovih poslovnih, finančnih in proizvodnih procesov. Takrat se RC IRC Celje izkaže za odličnega sogovornika, ne samo zaradi več kot štiri desetletja trajajočih izkušenj, temveč tudi zaradi odličnega poznavanja in zato tudi optimalnega povezovanja obeh ključnih področij: organizacije poslovnih procesov in informatike.

Kakovost in informacijska varnost

RC IRC prepoznava kakovost kot ključno sestavino poslovne filozofije, zato nenehno skrbi za takšno kakovost izdelkov in storitev, ki presega zahteve in pričakovanja kupcev. Skrb za kakovost je vtkana v vse faze razvoja informacijskih rešitev in je vgrajena tudi v vse ravni razvoja poslovnega odnosa z naročnikom ter se manifestira v že leta 1999 pridobljenem certifikatu kakovosti ISO 9001.

Ker so informacije ter programska in strojna oprema predmet mogočih in dejanskih groženj, družba RC IRC Celje na vseh ravneh uveljavlja načela informacijske varnosti. V tem smislu s posebno pozornostjo vzdržuje varnost opreme, storitev in podporne infrastrukture ter skrbi za zaupnost, celovitost in razpoložljivost informacij ter skladnost z GDPR. Družba je leta 2002 postala prvo podjetje v Sloveniji, ki je prejelo certifikat vodenja informacijske varnosti BS 7799, (kasneje imenovan ISO/IEC 27001).

Produkti in storitve

Osnovna dejavnost družbe RC IRC Celje sta razvoj in uvajanje sodobnih in celovitih poslovnih informacijskih sistemov za podporo poslovnim procesom podjetij, katerih cilj je biti pred konkurenco. Svojim partnerjem zagotavlja rešitve, ki se optimalno prilagajajo potrebam poslovne realnosti organizacije. Ima partnerske odnose s ključnimi dobavitelji tehnologije IT, tako na področju strojne kot tudi na področju programske opreme, pri čemer naj omenimo le najpomembnejše, kot so IBM, Oracle in Microsoft. Družba RC IRC Celje združuje homogeno razvojno skupino strokovnjakov, ki ob odličnem poznavanju slovenskega poslovnega prostora, zakonodaje in standardov ter vsebinskih komponent poslovnih sistemov ponuja družine informacijskih rešitev, kot na primer: celoviti poslovni informacijski sistemi (IRC ERP), informacijski sistemi za podporo bančnega poslovanja, poslovni informacijski sistemi za zdravstvene ustanove, rešitve za e-poslovanje in druge rešitve za potrebe specifičnih poslovnih okolij. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran https://www.rcc-irc.si/. (P.R.)


Prijavi napako v članku