Telefoni
23.10.2011 18:00
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC Rezound (Vigor) se na ogled postavi

HTC Rezound bo pristal v lasti marsikaterega potrošnika.
HTC Rezound bo pristal v lasti marsikaterega potrošnika.

HTC o svojem mobilniku Rezound (prej znanem pod imenom Vigor) uradno še ni podal informacij. Kljub temu pa se je o njegovih specifikacijah precej vedelo že meseca septembra, sedaj pa si ga lahko ogledamo tudi na slikah. Njegova zunanjost se sicer precej naslanja na predhodne HTC-jeve mobilnike, kljub temu pa na njej lahko vidimo določene spremembe. Spremenjena je predvsem zadnja stran. To bodo kupci lahko kupili v črni, vijolični ali pa rdeči barvi.

Mobilni telefon HTC Rezound bo vsekakor precej zanimiv za kupce, saj bodo ti poleg zdaj znane dopadljive zunanjosti dobili tudi zelo dobre strojne karakteristike. Na zunanjem delu mobilnika se nahaja vrhunski 4,3-palčni (10,9 centimetra) zaslon z resolucijo 1.280 x 720 ter dve kameri (osem megapikslov zadaj in dva megapiksla spredaj).

V notranjosti mobilnega telefona Rezound pa stojijo ekspresno hiter 1,5-gigaherčni dvojedrni procesor, gigabajt RAM pomnilnika ter 16 gigabajtov notranjega spomina. Mobilnik ima naložen tudi operacijski sistem Android 2.3 ter vgrajeno tehnologijo Beats Audio, s pomočjo katere bodo uporabniki deležni dobre zvočne izkušnje.

Sprva se je po spletu sicer šušljalo, da bo mobilnik prišel na prodajne police že meseca oktobra, a se to, kot kaže, ne bo zgodilo. Zadnje informacije namreč pričajo o tem, da bo v prodajalnah na voljo šele od 10. novembra.


Prijavi napako v članku