Strojna oprema
08.11.2007 10:17

Deli z drugimi:

Share

HTC predstavil tri pametne novince

HTC, vodilni ponudnik pametnih naprav in računalnikov z operacijskim sistemom Windows Mobile®, je v sodelovanju z domačim distributerjem CHS tudi v Slovenijo pripeljal svoje tri nove naprave, ki se v zadnjem četrtletju tega leta pridružujejo njihovi ostali ponudbi.

HTC s tremi novimi napravami utrjuje mesto vodilnega inovativnega ponudnika pametnih naprav, s katerimi želi zadovoljiti potrebe poslovnih uporabnikov. Vsaka od teh treh novih naprav prinaša skrbno izbran nabor zmožnosti, ki bodo razveselile različne skupine uporabnikov. Tako je med novimi napravami tudi model, namenjen zahtevnim uporabnikom, ki želijo večje zmogljivosti in bogat nabor funkcij za učinkovito komuniciranje.

HTC Shift

je začetnik nove dobe na področju mobilnosti in komunikacij, pravijo pri HTC. To je namreč eden prvih računalnikov za resnično mobilno rabo, z operacijskim sistemom Microsoft Windows Vista in tehnologijo za potisno e-pošto. HTC Shift združuje moč operacijskega sistema Windows Vista in stalno povezavo s podporo za omrežja 3G in HSDPA. Čeprav so zmogljivosti za tovrstno napravo izjemne, se HTC Shift ponaša s tankim in priročno majhnim ohišjem. HTC Shift je tudi prva naprava s HTC-jevo novo inovativno tehnologijo SnapVUE™. SnapVUE omogoča takojšen dostop do e-pošte, koledarja, sporočil SMS in stikov, ne da bi pred tem morali povsem zagnati napravo. Poraba energije je tako manjša, zato baterija traja dlje. Če HTC Shift postavimo na tehtnico, se jeziček ustavi na borih 800 gramih. Zaslon je 7-palčen, občutljiv na dotik in ga je mogoče premikati ter nagibati.

HTC S730

je izboljšana različica uspešnega pametnega telefona HTC S710, ki je bil predstavljen na začetku letošnjega leta. HTC S730 prinaša podporo za omrežja 3G in HSDPA, zmogljivejši pa je tudi zdaj 400MHz procesor. Izboljšani HTC S730 je namenjen uporabnikom, ki želijo zmogljivosti in hitrejše povezave. S730 je še vedno elegantno oblikovan in priročno majhen telefon, ki v ohišju skriva tipkovnico z razporedom tipk QWERTY, zato je odlična izbira za uporabnike, ki želijo preprost dostop do e-pošte, možnosti za pošiljanje sporočil in dostop do interneta tudi takrat, ko niso v pisarni. HTC S730 je opremljen z operacijskim sistemom Windows Mobil 6 in 256 MB pomnilnika Flash. Ohišje je kovinsko sive barve.

HTC P6500

je telefon in osebni digitalni pomočnik, namenjen poslovnim uporabnikom v različnih panogah in na različnih področjih uporabe, kot npr. v logističnih podjetjih, zdravstvu in policiji. HTC P6500 je opremljen s 3,5-palčnim zaslonom, kamero s 3 milijoni pik in samodejnim ostrenjem, bralnikom črtne kode in bralnikom prstnih odtisov. Ponuja vse potrebne funkcije, da ga lahko programerji prilagodijo določenim potrebam v posameznih podjetjih. Notranji pomnilnik je velik 256 MB, s pomnilniško SD kartico pa ga je mogoče povečati za 1 GB. P6500 je tudi zmogljiv telefon s podporo za omrežja 3G in HSDPA, na voljo pa je tudi GPS, kar iz tega telefona naredi zanesljivo in prilagodljivo platformo, pripravljeno za prihodnost.

Poleg teh treh naprav je HTC razvil tudi različne dodatke, ki so združljivi z vsemi HTC-jevimi napravami in so zasnovani tako, da so preprosti za uporabo. Na voljo so dodatki, kot so slušalka Bluetooth (BH M200) vmesnik za avdio s 3,5mm priključkom in slušalka (HS U110) ter HTC-jeva standardna stereo slušalka(HS S200).

HTC S730 je evropskim kupcem že na voljo, HTC Shift in HTC P6500 se mu pa pridružujeta še ta mesec.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več