Računalništvo, telefonija
15.04.2011 12:52
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HP z novimi izdelki za poslovne uporabnike

HP EliteBook 8760W
HP EliteBook 8760W

HP

je svojo družino delovnih postaj serije Z razširil z izredno cenovno ugodnimi delovnimi postajami Z210. Poleg tega je z modeloma Elitebook 8760w in 8560w podjetje razširilo tudi svojo ponudbo mobilnih delovnih postaj. Novi modeli prikazujejo HP-jeve nadaljnje naložbe v trg namiznih in mobilnih delovnih postaj, na katerem ima po podatkih raziskovalnega podjetja IDC vodilni tržni delež.

Modeli HP Z210 so primerni za okolja, v katerih ni veliko prostora. Namenjeni so strankam, ki uporabljajo aplikacije za računalniško podprto načrtovanje in ustvarjanje digitalnih vsebin, medicinske aplikacije in zahtevna pisarniška orodja. Novi modeli dvigujejo standarde na področju zmogljivosti delovnih postaj vstopnega razreda ter po izredno ugodni ceni zagotavljajo visoko zanesljivost, ki jo uporabniki pričakujejo od delovnih postaj.

Novi modeli mobilnih delovnih postaj združujejo z mobilnostjo in priročnostjo prenosnega računalnika.

HP EliteBook 8760w je HP-jeva najzmogljivejša mobilna delovna postaja in nudi zaslon visoke ločljivosti z diagonalo 43,9 cm (17,3 palcev), izbiro profesionalnih grafičnih kartic AMD FirePro ali NVIDIA Quadro ter do 4 GB video pomnilnika. EliteBook 8760w je mogoče opremiti s tremi trdimi diski, vključuje pa tudi podporo za standard RAID 5. Ta možnost je prvič na voljo na HP-jevih mobilnih delovnih postajah.

HP EliteBook 8560w ima zaslon visoke ločljivosti z diagonalo 39,6 cm (15,6 palcev) in podpira grafične kartice AMD FirePro z 1 GB video pomnilnika ali grafične kartice NVIDIA Quadro z 2 GB video pomnilnika. Kot dodatna možnost je pri modelih EliteBook 8560w in 8760w na voljo tudi zaslon HP DreamColor, ki lahko prikaže več kot milijardo aktivnih barv in je primeren za obdelavo digitalnih vsebin ter pripravo na tisk, kjer je natančna usklajenost barv ključnega pomena.


Prijavi napako v članku