Telefoni
05.09.2013 14:47

Deli z drugimi:

Share

Gigantski Alcatel One Touch Hero z magičnim etuijem

One Touch Hero je najnovejši pametni mobilni telefon podjetja Alcatel, ki ponuja prav vse, kar potrebujemo tako za delo kot kakovostno preživljanje prostega časa. Novost dopolnjuje »magični« etui, ki je opremljen tako z elektronskim papirjem kot zaslonom LED.
Pametni mobilni telefon Alcatel One Touch Hero se bo zlahka kosal z vrhunskimi napravami vodilnih proizvajalcev!
Pametni mobilni telefon Alcatel One Touch Hero se bo zlahka kosal z vrhunskimi napravami vodilnih proizvajalcev!

Podjetje Alcatel se v zadnjem času vse bolj uveljavlja na področju pametnih mobilnih telefonov, saj se njegovi izdelki že lahko kosajo z napravami vodilnih proizvajalcev. Njegov najnovejši pametni mobilni telefon One Touch Hero jih celo prekaša, saj ponuja vse, kar potrebujemo tako za delo kot preživljanje prostega časa. Inženirji podjetja Alcatel so novost namreč opremili s 6-palčnim (15,2-centimetrskim) zaslonom visoke ločljivosti, 4-jedrnim procesorjem frekvence 1,5-gigahercev, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom do kapacitete 16 gigabajtov, ki ga po potrebi lahko seveda razširimo s pomnilniško kartico microSD. Za zajem fotografij je na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, medtem ko je videokonferencam kos kakovostna spletna kamera ločljivosti dveh milijonov točk. Celoto zaključujeta še mobilni operacijski sistem Android 4.2 Jelly Bean in sistem za brezžično polnjenje zmogljive baterije.

Vrhunski pametni mobilni telefon Alcatel One Touch Hero dopolnjuje »magični« etui, ki je opremljen tako z elektronskim papirjem kot zaslonom LED. Medtem ko elektronski papir omogoča prebiranje elektronskih knjig brez uporabe energijsko potratnega primarnega zaslona mobilnika, je zaslon LED namenjen prikazu pomembnejših obvestil, kot so na primer zgrešeni klici, prejeta sporočila, napolnjenost baterije in še mnogo več. Za pametni mobilni telefon Alcatel One Touch Hero je na voljo celo »podstavek« s projektorjem za projiciranje predstavitev tudi ko smo na poti. Novost, ki ne bo ravno poceni, pa bo podjetje Alcatel ponudilo v prodajo oktobra.


Prijavi napako v članku