Strojna oprema
06.02.2006 10:04
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Gajbica za igričarje


Aopen G325

AOpen predstavlja računalniško ohišje G325, namenjeno predvsem igralcem iger. To je dovolj veliko, da omogoča namestitev standardnih visokokakovostnih komponent, hkrati pa tako majhno, da je prenašanje naprave povsem preprosto. Mogoče ga je opremiti s standardno matično ploščo mikro-ATX, ki je združljiva s širokim naborom standardne strojne opreme. Kljub izjemno kompaktni obliki (28*40*26 cm) je mogoče v ohišje namestiti elemente, ki zagotavljajo izjemno zmogljivost sistema.

Kombinacija gladkih linij in zaobljene površine daje AOpnovemu ohišju G325 edinstven značaj. Napajalna enota je nameščena na zadnji strani naprave, zaradi česar je v notranjosti več prostora, obenem pa je omogočen tudi boljši pretok zraka in učinkovitejše hlajenje. Največja napajalna enota, ki jo je moč namestiti v ohišje, je 700-vatna različica. AOpen priporoča izbiro napajalnika z 12-centimetrskim ventilatorjem, saj so tako doseženi najboljši rezultati hlajenja in manjša stopnja hrupa.

Ohišje z zunanjim prostorom za 5,25- in 3,5-palčni disk ima prostor za še dva dodatna notranja 3,5-palčna trda diska, vse na prenosnem stojalu. Ohišje za disk pa je opremljeno tudi z gumo proti tresljajem, kar zagotavlja varnost podatkov.


Prijavi napako v članku