Digitalizacija
08.10.2021 16:00
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Endava s prav posebnim programom za študente željne odlične IT kariere

Endavini izkušeni strokovnjaki bodo v vlogi mentorjev izvajali »Junior« program in tako več kot 20 mladim IT talentom omogočili prve korake na poti izstopajoče se kariere.

Ker se v Endavi zavedajo, da morajo tudi sami, kot veliko IT podjetje prispevati k razvoju bodočih IT strokovnjakov, so tako k utečenim oblikam sodelovanja s študenti (npr. študentsko delo) dodali strukturiran »Junior« program. Tako odpirajo vrata v IT svet več kot 20 študentom, IT talentom, ki do sedaj morda še niso izkoristili priložnosti, da svoje teoretično znanje preizkusijo v praksi.

»Dejstvo, ki se ga v Endavi zelo dobro zavedamo je, da je trenutno povpraševanje po IT strokovnjakih vseh profilov na trgu dela veliko večje, kot pa ponudba. Aktivno smo sprejeli in se podali v »nov izziv« z aktivnostmi, ki so v pomoč IT začetnikom, da se lahko čim prej in čim bolj suvereno vključijo v najbolj zahtevne projekte. Vsi, ki bodo uspešno zaključili naš »Junior« program, se bodo lahko takoj naprej redno zaposlili v Endavi«, pravi Maja Brajković, Direktorica poslovne enote Endava Slovenija.

»Junior« program namenjen predvsem študentom, ki zaključujejo študij

Endavina prva izdaja »Junior« programa v Sloveniji je namenjena vsem tistim, ki želijo nadgraditi svoje strokovno in teoretično znanje z delom na velikih, inovativnih projektih nekaterih največjih svetovnih blagovnih znamk. Vse to pod vodstvom in s podporo izkušenih Endavinih mentorjev, ki so zavezani k deljenju svojega znanja.

Program je namenjen predvsem študentom, ki zaključujejo študij, torej diplomantom in študentom zadnjih letnikov, vsem vpisanim v magistrske programe in tudi ostalim IT entuziastom ne glede na predhodno znanje in izkušnje.

Več o programu: SPLETNA STRAN

Vas zanima več iz te teme?
Poslovne rešitve

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Endava PLC
Za več informacij so vam na voljo pri Endava PLC
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Endava PLC? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50

PROWEB SOLUTIONS, Sebastijan Jakomini s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655