Digitalizacija
Poslovne rešitve
08.10.2021 16:00
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Endava s prav posebnim programom za študente željne odlične IT kariere

Endavini izkušeni strokovnjaki bodo v vlogi mentorjev izvajali »Junior« program in tako več kot 20 mladim IT talentom omogočili prve korake na poti izstopajoče se kariere.

Ker se v Endavi zavedajo, da morajo tudi sami, kot veliko IT podjetje prispevati k razvoju bodočih IT strokovnjakov, so tako k utečenim oblikam sodelovanja s študenti (npr. študentsko delo) dodali strukturiran »Junior« program. Tako odpirajo vrata v IT svet več kot 20 študentom, IT talentom, ki do sedaj morda še niso izkoristili priložnosti, da svoje teoretično znanje preizkusijo v praksi.

»Dejstvo, ki se ga v Endavi zelo dobro zavedamo je, da je trenutno povpraševanje po IT strokovnjakih vseh profilov na trgu dela veliko večje, kot pa ponudba. Aktivno smo sprejeli in se podali v »nov izziv« z aktivnostmi, ki so v pomoč IT začetnikom, da se lahko čim prej in čim bolj suvereno vključijo v najbolj zahtevne projekte. Vsi, ki bodo uspešno zaključili naš »Junior« program, se bodo lahko takoj naprej redno zaposlili v Endavi«, pravi Maja Brajković, Direktorica poslovne enote Endava Slovenija.

»Junior« program namenjen predvsem študentom, ki zaključujejo študij

Endavina prva izdaja »Junior« programa v Sloveniji je namenjena vsem tistim, ki želijo nadgraditi svoje strokovno in teoretično znanje z delom na velikih, inovativnih projektih nekaterih največjih svetovnih blagovnih znamk. Vse to pod vodstvom in s podporo izkušenih Endavinih mentorjev, ki so zavezani k deljenju svojega znanja.

Program je namenjen predvsem študentom, ki zaključujejo študij, torej diplomantom in študentom zadnjih letnikov, vsem vpisanim v magistrske programe in tudi ostalim IT entuziastom ne glede na predhodno znanje in izkušnje.

Več o programu: SPLETNA STRAN


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Poslovne rešitve

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Endava PLC
Za več informacij so vam na voljo pri Endava PLC
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Endava PLC? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več