Avtomoto
10.03.2023 18:07

Deli z drugimi:

Share

Električno kolo MS Energy m11: kralj cest in brezpotij

Ste se v zadnjih letih že zalotili, da ste od zgodnje pomladi do pozne jeseni opazovali kolesarje in vsakič znova ugotovili, da je poplava električnih koles kar primeren izraz za to, kar vidite na kolesarskih stezah, cestah in brezpotjih? Električna kolesa prinašajo toliko prednosti, da njihov neverjetni porast pravzaprav sploh ni nenavaden.
Če potrebujete gorsko kolo atraktivnega videza, ki se ne bo branilo niti vožnje po mestnih stezah, imamo zanimivega kandidata - MS Energy m11. Foto: MS Energy
Če potrebujete gorsko kolo atraktivnega videza, ki se ne bo branilo niti vožnje po mestnih stezah, imamo zanimivega kandidata - MS Energy m11. Foto: MS Energy

Električno kolo ima vrsto prednosti

Ste tudi vi že razmišljali, da bi si omislili električnega sopotnika? Verjetno ste kdaj vsaj za trenutek pomislili na to – če ne med kolesarjenjem po ravnini, pa vsaj takrat, ko ste se mučili s pedaliranjem na kakšnem daljšem vzponu. Tam je električno kolo kralj. Kljub temu pa ne naredi vsega samo in vseeno pridno vrtimo pedala ter na svežem zraku z gibanjem poskrbimo za svoje telo. Prijetno s koristnim – in z malo pomoči elektrike!

Električno kolo je pravi odgovor tudi za tiste, ki radi kolesarite v družbi, a svojega »sokolesarja« težko dohajate. Prav tako se z električnim kolesom zlahka odpravite na daljši izlet, ki ga zgolj z vrtenjem pedal s svojimi nogami ne bi zmogli.

Če potrebujete gorsko kolo atraktivnega videza, ki se ne bo branilo niti vožnje po mestnih stezah, imamo zanimivega kandidata.

MS Energy m11 z dosegom do 100 km

Ko se boste usedli na električno kolo MS Energy m11, boste začutili popolno svobodo vožnje tako na gorskih vzponih kot po mestnih kolesarskih stezah. Čeprav je kolo masivno, ni pretežko, kar mu zagotavlja aluminijast okvir. Lahkotnost v vožnji pa začutite tudi zaradi prednjega vzmetenja Suntour (100 mm) ter vrhunskih zavor TEKTRO.

Srce električnega kolesa predstavljata motor Shengyi hub (z močjo 250 W in kar 30 Nm navora) in baterija (36V 13Ah), ki zagotavljata, da boste lahko v vožnji uživali do 100 km. Seveda je ta razdalja pri električnih pogonih vedno odvisna od konfiguracije terena, vremenskih razmer, teže voznika in ravni pomoči, ki jo ta uporablja. Realno je razdalja vedno nekoliko krajša, kot na papirju.

Električni motor bo kolo pognal do največje hitrosti prijetnih 25 km/h, kar je tudi meja, ki jo določa zakon. Poleg električnega motorja ima kolo MS Energy m11 osem prestav Shimano, ki bodo vaše zveste spremljevalke, če se vam bo zahotelo vožnje brez pomoči elektrike.

Predvsem na odročnih cestah se bodo odlično izkazala 29-palčna (73,66-centimetrska) kolesa, saj sta njihova geometrija in širina ustvarjeni z mislijo na avanturistično vožnjo.

Ne boste ostali neopaženi

O samem dizajnu ni potrebno izgubljati besed, saj slike povedo vse. Atraktivna oblika in barva (poleg zelene je na voljo tudi model m10 v črno-rumeni barvni kombinaciji) bosta poskrbeli, da ne boste ostali neopaženi.

Električno kolo MS Energy m11 je opremljeno z varnostnimi odsevniki in zvoncem, za prikaz podatkov pa je na krmilo nameščen kakovosten LCD zaslon, ki prikazuje napolnjenost baterije, stopnjo pomoči, hitrost in prevoženo razdaljo.

Več informacij in ceno električnega kolesa MS Energy m11 lahko preverite na spletni strani bonajo.si, kjer lahko opravite tudi nakup. V razstavnem prostoru podjetja Bonajo je kolo na voljo na ogled, lahko pa ga tudi preizkusite.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
električna kolesa MS Energy električna kolesa

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BONAJO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BONAJO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več