Računalništvo, telefonija
04.03.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Družina Bose pametnih zvočnikov

.. Eden ključnih elementov pametnega doma so pametni zvočniki, ki omogočajo glasovno upravljanje, seveda poleg upravljanja z dotikom ali prek aplikacije na pametnem telefonu ..
Družina Bose pametnih zvočnikov
Družina Bose pametnih zvočnikov

Pametni zvočniki so tudi pri nas prisotni v vse več domovih. Omogočajo predvajanje glasbe neposredno iz oblaka, upravljate pa jih lahko tudi z glasovnimi ukazi. Vgrajenega imajo tudi osebnega asistenta, s pomočjo katerega lahko upravljate z ostalimi napravami, ki so povezane v pametni dom. Seveda za to potrebujete brezžično povezavo Wi-Fi.

Pametni zvočniki Bose so naprave za zahtevne uporabnike, ki ne dopuščajo kompromisov in se zadovoljijo le z izvrstnim zvokom. V svoji ponudbi imajo več različnih zvočnikov, vsakega izmed njih pa odlikujejo edinstvene lastnosti.

Za vsakega nekaj

Prenosni Wi-Fi pametni zvočnik Bose Portable Home Speaker je namenjen vsem, ki hočejo pri sebi vedno imeti zmogljiv prenosni zvočnik, vseeno pa se ne želijo odpovedati ključnim lastnostim pametnega zvočnika. Lahko ga prenašate iz sobe v sobo, na vrt… Možnosti so neomejene (omejene so samo z dosegom Wi-Fi omrežja). Odlikuje ga 360-stopinjski zvok in zmogljiv bas. Je tudi vodoodporen in z enim polnjenjem omogoča do 12 ur delovanja. Vgrajeno ima Amazonovo glasovno asistentko Alexo in Google Assistant, ki v Sloveniji sicer še ne deluje. Povezljiv je tako z Wi-Fi kot z Bluetooth brezžično povezavo.

Majhen pameten zvočnik Bose Home Speaker 300 vas bo navdušil z izjemno reprodukcijo in bobnečimi basi, prav tako pa tudi s 360-stopinjskim zvokom. Vgrajeno ima Amazonovo glasovno asistentko Alexo (v Sloveniji še ne deluje), odlikuje ga sistem superiorne prepoznave glasu, opremljen pa je tudi s šestimi gumbi za prednastavitev vaših najljubših programov. Seveda je povezljiv z Wi-Fi in Bluetoothom.

Potem je tu Home Speaker 500, ki ima izmed vseh Bose pametnih zvočnikov najširši zvok. Funkcije so enake kot pri zgoraj opisanem manjšem bratu, dodatno pa je opremljen še z LCD zaslonom. Zaslon prikaže podatke o vsebini, ki se trenutno predvaja na zvočniku, kot npr. ime albuma, skladbe, izvajalca, glasbene storitve, ime radijske postaje, lokacijo. Ne predvaja video vsebin in nima zaslona na dotik.

Soundbar 700 zvočniška letev je še eden izmed pametnih zvočnikov, ki so jih izdelali mojstri podjetja Bose. Odlikuje ga zapeljiva oblika, mogočen zvok, brezžična povezljivost, HDMI povezljivost. Prav tako ima vgrajeno Amazonovo Alexo, pa tudi ADAPTiQ, prostorski sistem, ki s pomočjo meritev akustike prostora optimizira akustične zmogljivosti in zvok prilagodi edinstvenim lastnostim vašega prostora. Če si želite še več, je tu bas modul 700. Dodajte mu brezžični Bose Bass Module 700 in občutili boste razliko med slišati bas ali začutiti grmenje. Tisti, ki pa želijo še bolj realističen prostorski zvok, lahko sistem razširijo še z Bose Surround ali Bose Surround 700 zvočniki in doživetje bo popolno. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

SGERM d.o.o.

Beloruska ulica 7, 2000 Maribor, Tel: 051 651 651
Sgermobil Vam ni jasno, zakaj ponudniki mobilne telefonije na enem mestu nimajo vsega, kar bi potrebovali ob nakupu mobilnega telefona? To se sprašuje tudi podjetje Sgerm d.o.o., ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640