Računalništvo, telefonija
30.10.2009 10:12

Deli z drugimi:

Share

Deset let konference Telekomunikacije

Deset let konference Telekomunikacije
Deset let konference Telekomunikacije

Konferenca Telekomunikacije

bo že deseto leto zapored prizorišče strokovnih predavanj, razprav in okrogle mize na temo telekomunikacij. Na dogodku bodo sodelovali domači in tuji predavatelji, strokovnjaki iz priznanih podjetij in organizacij ter predstavniki medijev.

Na tokratni, že deseti konferenci Telekomunikacije 2009, ki se bo odvijala 4. 11. 2009 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu, boste imeli priložnost prisluhniti uveljavljenim strokovnjakom iz priznanih tujih in slovenskih podjetij in organizacij, kot so IBM, Nokia Siemens Networks, Mobitel, Telekom Slovenije, Astec, Valicon, Apek, Iskrateling, Fakulteta za elektrotehniko, UPC Telemach, GVO.

Letos bo naš posebni gost Ian McNairn, programski direktor spletnih tehnologij in inovacij pri IBM-u. Predaval bo o prednostih uporabe socialnega omrežja v poslovnem okolju kot tudi o pomembnosti mobilnih povezav na različna socialna omrežja, ki so bila pred kratkim dostopna le preko internetnega dostopa.

Obeta pa se tudi zanimiva in aktualna okrogla miza z naslovom »Družbena omrežja, kje je denar«. Moderator okrogle mize, Zenel Batagelj iz podjetja Valicon d.o.o., bo gostil Vuka Ćosića – Case Sensitive d.o.o., Nika Kušarja – Mobitel d.d., Janija Isakoviča – Artesia d.o.o. in Miho Rejca – Domenca d.o.o., priznane strokovnjake na omenjenem področju.

Medijski sponzor dogodka so seveda tudi Računalniške novice, dogajanje na prizorišču pa bomo spremljali še naprej.


Prijavi napako v članku