Računalništvo, telefonija
10.02.2019 08:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D-Link s pametnejšimi in varnejšimi napravami

D-Link s pametnejšimi in varnejšimi napravami
D-Link s pametnejšimi in varnejšimi napravami

D-Link, globalni vodja na področju mreženja in povezljivosti, je na nedavnem sejmu potrošniške elektronike CES 2019, predstavil najnovejšo serijo brezžičnih mrežnih naprav za pametni dom. Vključuje pametne mrežne wi-fi usmerjevalnike, številne nove kamere mydlink, ki podpirajo Amazonovo Alexo in Googlovega Asistenta, pa tudi nove zanimive funkcije za aplikacijo MyDlink. Nova serija D-Link Exo je opremljena z McAfee zaščito, funkcije pa ji omogočajo, da je boljša od konkurenčnih rešitev.

Tudi novi D-Link brezžični kameri, zunanja DCS-8600LH in DCS-8515LH HD za notranje prostore, sta se pridružili družini najboljših D-Linkovih nadzornih kamer. Obe sta zasnovani tako, da ustrezata zahtevam sodobnega pametnega doma, vključno z inovativnimi funkcijami za glasovni nadzor in združljivostjo z Amazonovo Alexo in Googlovim Asistentom.

“Varna brezžična povezljivost tako doma kot v pisarni ni samo potreba, ampak je danes že kar stalnica. Nova serija Exo s sistemom zaščite McAfee je namenjena preprečevanju, odkrivanju in boju proti kibernetskim grožnjam, hkrati pa zagotavlja prvovrstno Wi-Fi storitev,” je dejal Kevin Wen, predsednik D-Link Europe.

Kot smo že omenili, je tudi aplikacija MyDlink doživela posodobitev. Zdaj vključuje dve novi funkciji: obogatena obvestila in pametne povzetke, ki uporabnikom prek pametnega mobilnega telefona omogočajo večji nadzor nad svojimi domovi ali pisarnami. Uporabniki bodo tako prejeli posnetke zaslona, ko bo kamera zaznala gibanje. Ob prejetem obvestilu lahko tudi pokličejo kontakt za nujne primere. Obstoječe videoposnetke je mogoče filtrirati po vrsti zaznanega dogodka. Kupci namreč iščejo takojšnje priročne načine, da ohranijo varne domove in pisarne. Posodobitve aplikacije so namenjene prav temu, da omogočijo uporabnikom, da kar najbolje izkoristijo svoje naprave prek enega preprostega vmesnika.

D-Link je predstavil tudi svoj novi 5G NR prehod, ki je dobil nagrado za inovacije Honouree in najnovejšo HD brezžično kamero z vgrajenim pametnim domačim vozliščem skupaj z Zigbee senzorji in pametnimi vtičnicami.


Prijavi napako v članku