Avtomoto
06.11.2023 07:00

Deli z drugimi:

Share

CYBEX je dvakratni zmagovalec testa ADAC za najvarnejši otroški avtosedež

Avtosedeža CYBEX Cloud T i-Size + Base T in Solution T i-Fix sta postala zmagovalca testa ADAC za oktober 2023, skupaj s Sirona T i-Size, ki je prejel najboljše ocene v kategoriji otroških sedežev od rojstva do 4 let.

Cloud T i-Size + Base T: Z ergonomskim, popolnoma ležečim položajem, ko se uporablja za potovanje, ali ležečim položajem s T bazo, je Cloud T i-Size popoln sopotnik za otroke od rojstva do dveh let. Ta avtosedež zagotavlja udobje za otroka na vsakem koraku zahvaljujoč inovativnemu kroženju zraka v vseh smereh in ponuja prilagodljivost, ki jo potrebujejo vse družine.

Sirona T i-Size + Base T: Gre za najboljšo rešitev od rojstva do 4. leta starosti. Ta avtosedež, obrnjen nazaj, zagotavlja vrhunsko zaščito, zmanjšuje tveganje za poškodbe glave ali vratu ter izboljšuje varnost za 50 %**. S sistemom za 360-stopinjsko vrtenje za preprost vstop in izstop ter enostavno prilagajanje z eno roko Sirona T i-Size združuje razkošno udobje in vrhunsko funkcionalnost, hkrati pa zagotavlja udobje otroku zahvaljujoč inovativnem vsestranskem kroženju zraka.

Solution T i-Fix:  Vrhunski varnostni sedež za otroke do 12. leta starosti. Patentiran vzglavnik tega avtosedeža, nastavljiv po višini in širini, pomaga ohranjati otrokovo glavo v zaščitenem položaju – to je 7-krat varneje, kot če bi padla iz varnostnega območja sedeža***. Z napredno zaščito pred bočnimi trki in vsestranskim kroženjem zraka je Solution T i-Fix izbira staršev, ki želijo le najboljše za svojega otroka.

Ta zadnji uspeh je prišel po izjemnem rezultatu avtosedeža Anoris T i-Size, ki ga je ADAC leta 2022 razglasil za najvarnejšega. Anoris T i-Size ima prvo integrirano zračno blazino za celotno telo, ki v primeru frontalnega trka zagotavlja 50 % več varnosti kot naprej obrnjen otroški avtosedež****.

Odkar je bil ustanovljen CYBEX, je naša srčna želja prispevati k varnosti naših otrok. Zato smo veseli ocen izdelkov T-Line v zadnjih testih ADAC, saj potrjujejo naše zaveze najvišjim standardom kakovosti in varnosti. Več kot 500 osvojenih nagrad nas motivira, da premikamo meje še dlje in naredimo naše izdelke še varnejše”, je povedal Johannes Schlamminger, izvršni direktor podjetja CYBEX.


** V primerjavi z enakim naprej obrnjenim sedežem; rezultati internega testiranja z uporabo ADAC-ovih meril za frontalni trk.

*** V primerjavi z glavo zunaj varnostne cone z istim izdelkom (HIC 36), glede na merila ADAC za bočni trk (27 km/h).         

**** Rezultati internega testiranja z uporabo ADAC-ovih meril za frontalni.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več