Računalništvo, telefonija
30.04.2016 15:18

Deli z drugimi:

Share

Chuwi Hi12 Stylus: Najboljši digitalni pomočnik na poti!

Tablica Chuwi Hi12 Stylus za malo denarja ponuja veliko!
Tablica Chuwi Hi12 Stylus za malo denarja ponuja veliko!

Če se zanimate za nakup poceni hibridnega tabličnega računalnika z operacijskim sistemom Windows 10, potem vam bo nova tablica podjetja Chuwi nedvomno pisana na kožo. Tu namreč gre za cenovno ugodni tablični računalnik Hi12 Stylus, ki za prikazovanje slik uporablja 12-palčni (30,5-centimetrski) zaslon ločljivosti kar 2.160 x 1.440 slikovnih točk. Piko na i daje še možnost poganjanja mobilnega operacijskega sistema Android, saj lahko na eni napravi poganjamo tako operacijski sistem Windwos 10 kot večopravilni Android.

Pametnemu hibridnemu tabličnemu računalniku Chuwi Hi12 Stylus, ki ga v navezi s fizično tipkovnico lahko uporabljamo tudi v vlogi kompaktnega prenosnega računalnika, vsaj zlahka ne bo zmanjkalo moči. Novost je namreč opremljena z zmogljivim procesorjem Intel Atom X5 Z8300 (procesorske sredice Cherry Trail) frekvence 1,84 gigahercev in s kar štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Preostala strojna oprema novosti obsega še vgrajen pomnilnik s 64 gigabajti prostora, ki ga lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice microSD, in sicer do kapacitete 128 gigabajtov. Tu najdemo še digitalni fotoaparat ločljivosti pet milijonov slikovnih točk, spletno kamero ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk, baterijo zmogljivosti 11.000 miliamper ur in kakovostno digitalno pero.

Nadvse zanimivi tablični računalnik Chuwi Hi12 Stylus z operacijskim sistemom Windows 10 in Android za nameček sploh ni drag. Zanj je namreč potrebno odšteti zgolj preračunanih 260 evrov.


Prijavi napako v članku