Tiskalniki in skenerji
09.02.2023 11:28

Deli z drugimi:

Share

Celovita storitev tiskanja: brez skrbi in nepredvidenih stroškov

Tiskanje je še vedno eden ključnih procesov poslovnega okolja. Pogosto moramo kaj natisniti, skenirati ali skopirati, pri tem pa je najpomembneje, da imamo v pisarni tiskalnik, ki je zanesljiv.

Se na tehnologijo lahko zanesemo? Do določene mere je odgovor pritrdilen. Ker pa nikoli ne moremo biti prepričani, da ne bo ravno v trenutku, ko potrebujemo na primer skener, naprava odpovedala, so danes na voljo storitve, ki nam zagotavljajo, da bo tudi v takšnih primerih vse v redu.

Najem tiskalnika je rešitev, ki prinaša vrsto prednosti – med drugim manj stroškov in več brezskrbnosti, saj se vedno lahko zanesemo na podporo ponudnika.

Izognite se visokim enkratnim stroškom

Pri najemu tiskalnika ali multuifunkcijske naprave je ena najboljših stvari, da lahko strošek predvidite in je vsak mesec enak – tudi če se tiskalnik vmes pokvari. Razbremenjeni ste tudi visokega začetnega stroška, saj tiskalnika ni treba kupiti. Obenem odpadejo tudi stroški vzdrževanja, popravil in celo kupovanja potrošnega materiala. Danes vsi iščemo celostne rešitve, da se lahko ukvarjamo s svojim poslom – in najem tiskalnika pri podjetju Optiprint je prav takšna celostna rešitev.

Z odločitvijo za storitev najema tiskalnika lahko pozabite na skrbi, ki ste jih zaradi tiskalnika imeli v preteklosti.

Vzdrževanje in nadležno nakupovanje kartuš? Kaj je to?

Pri omenjeni storitvi gre za brezskrbnost v pravem pomenu besede. Tiskalnik, vzdrževanje, servis, rezervni deli in neskončna barvna kartuša – za vse bodo skrbeli pri Optiprintu. Vi boste le še “klikali” in tiskali. Če tiskalnik ne dela, vam ga brezplačno popravijo ali zamenjajo.

Celostna podpora vključuje podporo na daljavo in odziven lokalni servis, ki je od uporabnika zaradi odlično razvite franšizne mreže po vsej Sloveniji v povprečju oddaljen največ 20 kilometrov in težavo v več kot 95 % primerov reši še isti delovni dan. Najem je rešitev, ki je pravo nasprotje lastniškega tiskalnika, kjer morate sami skrbeti za vzdrževanje, drago plačevati za servis in dolgo čakati na popravilo, medtem pa tratite čas in izgubljate denar.


Kaj pa okolje?

Neskončna kartuša je inovacija neprekinjenega dotoka črnila podjetja Optiprint, ki omogoča tiskalniku tiskanje do 50.000 barvnih kopij. Prav neskončna kartuša zniža stroške barvnega tiskanja in ga približa stroškom črno-belega. Ko črnila primanjkuje, ga Optiprintov serviser preprosto dopolni. Življenjska doba kartuše se podaljša, zmanjša pa se število odpadnih tonerjev in kartuš. Dovolj zgovoren je podatek, da so na ta način uspeli do konca leta 2022 prihraniti 5.007.409 kartuš, kar z vidika recikliranja rešitev postavlja na pomembno mesto slovenskega krožnega gospodarstva.

Zaradi vsega naštetega je najem rešitve podjetja Optiprint trajnostno naravnana in ne obremenjuje okolja ter pripomore k njegovemu ohranjanju.


Dokumentni sistem in brezpapirno poslovanje

Optiprint je svoje storitve razširil tudi na brezpapirno poslovanje. Na voljo imate sistem za upravljanje z dokumenti (DMS), ki je povezan s tiskalnikom. Skenirani dokumenti se tako beležijo neposredno v dokumentni sistem, v katerem lahko z njimi upravljate. Namesto ročnega upravljanja z dokumenti preklopite na elektronsko organizacijo dokumentacije. S tem prihranite čas, dokumenti so lažje prenosljivi, delo je bolj organizirano in hitrejše, napak pa manj. Hkrati poskrbite za večjo varnost, arhiviranje dokumentov ter trajnostno in ekološko poslovanje.

Na spletni strani www.optiprint.si lahko izpolnite obrazec za brezplačno testiranje tiskalnika ali multifunkcijske naprave. Preizkus je neobvezujoč. Poleg tega vam ne bo treba niti migniti s prstom, saj bodo vse uredili serviserji. Tiskalnik bodo pripeljali, priklopili, povezali v omrežje, vi pa boste lahko pričeli z uporabo.

Več najdete na www.optiprint.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
najem tiskalnika

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OPTIPRINT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OPTIPRINT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OPTIPRINT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več