Tiskalniki in skenerji
05.05.2016 18:02

Deli z drugimi:

Share

Canon krepi serijo i-SENSYS z novimi enofunkcijskimi tiskalniki visokih hitrosti

Canon krepi serijo i-SENSYS z novimi enofunkcijskimi tiskalniki visokih hitrosti, s katerimi rešuje izzive glede storilnosti velikih podjetij
Canon krepi serijo i-SENSYS z novimi enofunkcijskimi tiskalniki visokih hitrosti
Canon krepi serijo i-SENSYS z novimi enofunkcijskimi tiskalniki visokih hitrosti

Canon Europe je predstavil štiri nove črno-bele in barvne enofunkcijske tiskalnike. i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx in LBP712Cx naslavljajo tiskalniške izzive velikih podjetij ter nudijo izboljšano storilnost in prilagodljivo konfiguracijo v robustni, kompaktni obliki.

Novi modeli, ki so zasnovani za zahtevne delovne skupine v različnih panogah, kot so zdravstvo, pravo in maloprodaja, prinašajo v serijo i-SENSYS nove ravni storilnosti. i-SENSYS LBP351x in LBP352x, ki tiskata s hitrostjo od 55 in 62 strani na minuto, optimizirata učinkovitost poslovanja v podjetjih z velikim obsegom črno-belega tiskanja. Za nadaljnje izboljšanje storilnosti na delovnem mestu nudita i-SENSYS LBP351x in LBP352x višjo skupno zmogljivost papirja do kar 3600 listov. i-SENSYS LBP710Cx nudi barvno tiskanje s hitrostjo 33 strani na minuto in ima največjo zmogljivost 2300 listov, optimalna hitrost barvnega tiskanja naprave i-SENSYS LBP712Cx pa znaša 38 strani na minuto in podpira do 1200 listov.

Vse nove naprave so dovolj majhne, da se prilegajo majhnim prostorom, kar omogoča podjetjem, da ohranijo stik s kupci, strankami in sodelavci, ki so pri svojem delu bolj učinkoviti. Prilagodljive možnosti konfiguracije omogočajo izpolnitev nišnih zahtev v različnih okoljih, in sicer z možnostjo dodajanja štirih pladnjev za papir in podajanja prilagojenih velikosti papirja, kot so bančni izpiski ali recepti. Poleg tega pa napravi i-SENSYS LBP710Cx in i-SENSYS LBP712Cx odlikuje kartuša s tonerjem z večjim izkoristkom s povečano zmogljivostjo, kar pomeni, da kartuša s tonerjem traja dlje, preden je potrebna zamenjava. To podjetjem omogoča zmanjšanje stroškov hkrati z izboljšanjem učinkovitosti.

Obe seriji odlikuje mobilno tiskanje in povezljivost z oblakom, kar zagotavlja funkcionalnosti za večja podjetja v kompaktni napravi. Podpora za tehnologiji Apple AirPrint in Mopria omogoča zaposlenim tiskanje dokumentov iz združljivih mobilnih naprav, ko so na poti, podjetja, ki uporabljajo Google Cloud Print, pa lahko izkoristijo prednosti združljivosti s storitvami tiskanja v oblaku. Poleg tega pa enostavna integracija s Canonovo platformo za upravljanje tiskanja uniFLOW nudi poslovne funkcionalnosti delovnim skupinam v celotnem podjetju. Canonova tehnologija Quick First-Print omogoča, da so dokumenti natisnjeni v le nekaj sekundah, tudi ko je tiskalnik v načinu mirovanja, kar podjetjem omogoča večjo učinkovitost. Naprave vključujejo tudi podporo standardnim tiskalniškim jezikom PCL5c/6 in Adobe PostScript, kar izboljša združljivost pri povezovanju v omrežja.

Anil Jagpal, vodja trženja v podjetju Canon Europe, je povedal: »Nove naprave prinašajo v serijo i-SENSYS storilno hitrost, kar omogoča Canonu, da razširi svojo tiskalniško ponudbo tiskalnikov za panoge z neposrednim stikom s strankami, kjer je prostor pogosto zelo dragocen. S storilnostjo in prilagodljivostjo v mislih so bile nove naprave zasnovane za podjetja, ki jim čas pomeni denar. S hitro in profesionalno rešitvijo, ki nudi podporo za tiskanje z visokimi hitrostmi, z večjo zmogljivostjo papirja in novo tehnologijo tonerja, lahko okolja z velikim obsegom tiskanja optimizirajo storilnost na delovnem mestu.«

i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx in LBP712Cx bodo v Evropi na voljo od julija 2016.


Prijavi napako v članku