Računalništvo, telefonija
20.10.2016 06:27
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Priljubljeni brskalnik Chrome Canary končno na voljo za Android!

Priljubljeni brskalnik Chrome Canary končno na voljo za Android!
Priljubljeni brskalnik Chrome Canary končno na voljo za Android!

Spletni brskalnik Google Chrome Canary je že več let izjemno priljubljen med naprednejšimi uporabniki operacijskih sistemov Windows, Linux in Mac OS, saj omogoča zgodnje preizkušanje novitet, ki bodo uporabnikom spletne različice na voljo šele nekaj tednov kasneje. Medtem ko je bil ta brskalnik doslej na voljo le uporabnikom osebnih računalnikov, danes temu ni več tako. Ta je namreč odslej na voljo tudi uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android.

Mobilni spletni brskalnik Chrome Canary za Android je v osnovi zgodnja poskusna različica, ki ni primerna za vsakdanjo uporabo, saj je pri delovanju precej nestabilna. Poleg tega je deležna nadgradenj skoraj na dnevni ravni, kar pomeni, da bodo morali uporabniki mobilnega interneta paziti na prenos podatkov. Zaradi tega je mobilni spletni brskalnik Chrome Canary za Android primeren bolj kot ne le za preizkuševalce in za razvijalce oziroma programerje.

Če želite preizkusiti zgodnjo poskusno različico mobilnega spletnega brskalnika Chrome Canary za Android je ta na voljo za prenos preko spletnega portala Google Play, in sicer na povezavi bit.ly/Chrome-Canary-Android. V primeru težav ali vprašanj z uporabo novosti vam je seveda vedno na voljo forum Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku