Aplikacije in dodatni programi
13.07.2014 10:38
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačna tipkovnica SwiftKey obnorela uporabnike mobilnikov Android

Izjemno uporabna navidezna tipkovnica SwiftKey je odslej na voljo povsem brezplačno.
Izjemno uporabna navidezna tipkovnica SwiftKey je odslej na voljo povsem brezplačno.

Tipkovnica SwiftKey je med uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android izjemno priljubljena, saj omogoča tipkanje s pomočjo gest, predvidevanja in samodejnih popravkov. Takoj za tem, ko je priljubljena tipkovnica postala brezplačna, je povpraševanje po njej preseglo tudi najbolj optimistične napovedi. Navidezna tipkovnica je namreč trenutno nameščena na kar 54 odstotkih mobilnih naprav Android po vsem svetu, zanimanje zanjo pa je še vedno izjemno visoko.

Čeprav je navidezna tipkovnica SwiftKey trenutno na voljo povsem brezplačno, so programerji pošteno zaslužili na račun tem oziroma preoblek, saj so bile v slabem mesecu prenesene kar 12-milijonkrat. Mnogi poznavalci visoko priljubljenost navidezni tipkovnici SwiftKey pripisujejo tudi na račun tega, ker skupno podpira več kot 60 svetovnih jezikov, več kot 30 barvnih shem in več kot 800 smeškov.

Navidezna tipkovnica SwiftKey je na voljo brezplačno na spletni povezavi bit.ly/Swift-Key. In da, na voljo je tudi jezik slovenščina. Če boste pri nameščanju ali uporabi tipkovnice SwiftKey naleteli na težave, vam bodo na pomoč priskočili strokovnjaki foruma Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku