Igre
25.09.2013 13:11
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Archos GamePad 2: Prenosna igralna konzola s 4-jedrnim procesorjem

Prenosna igralna konzola Archos GamePad 2 je 7-palčni tablični računalnik, opremljen s fizičnimi tipkami, ki za poganjanje iger uporablja 4-jedrni procesor. Ker ima nameščen mobilni operacijski sistem Android, lahko na njem poganjamo bogato paleto plačljivih in brezplačnih računalniških iger s portala Google Play.
Prenosna igralna konzola Archos GamePad 2 bo na račun zmogljive strojne opreme ponujala izvrstne igričarske izkušnje.
Prenosna igralna konzola Archos GamePad 2 bo na račun zmogljive strojne opreme ponujala izvrstne igričarske izkušnje.

Podjetje Archos je s pripravo prenosne igralne konzole GamePad 2 ponovno dokazalo, da je mobilni operacijski sistem Android odlična platforma za igranje računalniških iger. Gre za zmogljiv tablični računalnik, opremljen s fizičnimi tipkami, ki v navezi z na dotik občutljivim zaslonom nudijo izvrstne igričarske izkušnje. Novost je občutno zmogljivejša od njegovega predhodnika, saj je opremljena s 4-jedrnim procesorjem frekvence 1,6 gigaherca in sistemskim pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov.

Prenovljena igralna konzola je bogatejša še za kakovostnejši zaslon IPS s 7-palčno (17,8-centimetrsko) diagonalo, saj ta ponuja izris slik z ločljivostjo 1.280 x 800 slikovnih točk. Za shranjevanje podatkov in iger je na voljo kar 16 gigabajtov prostora, ki ga po potrebi lahko celo razširimo z uporabo pomnilniških kartic microSD. Ker ima prenosna igralna konzola Archos GamePad 2 nameščen mobilni operacijski sistem Android, lahko na njej poganjamo bogato paleto plačljivih in brezplačnih računalniških iger s portala Google Play. Poleg tega jo lahko uporabljamo še kot običajen tablični računalnik za dostop do elektronske pošte, svetovnega spleta, mobilne programske opreme in večpredstavnostnih vsebin.

Podjetje Archos bo prenosno igralno konzolo GamePad 2 širom sveta ponudilo v prodajo proti koncu leta. Njena maloprodajna cena naj bi se gibala okoli preračunanih 150 evrov v ZDA oziroma okoli 200 evrov v Evropi.


Prijavi napako v članku