Telefoni
27.04.2015 07:40

Deli z drugimi:

Share

Applova pametna ročna ura Watch razstavljena na prafaktorje!

Pametna ročna ura Apple Watch ni ravno prijazna do serviserjev.
Pametna ročna ura Apple Watch ni ravno prijazna do serviserjev.

Takoj za tem ko se je pričela prodaja trenutno najbolj vroče pametne ročne ure Apple Watch, so jo pod drobnogled vzeli zanesenjaki spletnega portala iFixit. Ti so pričakovano novost razstavili na prafaktorje z namenom da bi ugotovili, kaj vse se skriva pod oblikovno dovršenim ohišjem. Novi izdelek podjetja iz Cupertina je pričakovano dobil zelo slabo oceno iz naslova popravljivosti, saj je celotno ohišje zlepljeno skupaj, vse ostale komponente pa so precej lažje dosegljive.

Zanesenjaki spletnega portala iFixit so bili kar precej razočarani nad kapaciteto vgrajene baterije, saj je najmanjša izvedba opremljena z baterijo skupne kapacitete komajda 205 miliamper ur. To v praksi pravzaprav pomeni, da bo jo pri nekoliko intenzivnejši uporabi potrebno polniti tudi večkrat dnevno. Enostavno odstranljiv je tudi zaslon, medtem ko je osrednji procesorski del z vsemi preostalimi komponentami (procesorsko vezje Apple S1) praktično nemogoče zamenjati oziroma to zahteva napredna znanja in seveda specializirano orodje.

Videoposnetek podviga zanesenjakov spletnega portala iFixit pri razstavljanju pametne ročne ure Apple Watch si lahko ogledate spodaj oziroma na povezavi bit.ly/Apple-Watch-iFix.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku